Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Στις 16/10 ο Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας 2011

Από το Παναθηναϊκό Στάδιο στις 10 το πρωί της Κυριακής 16 Οκτωβρίου 2011 θα δοθεί η εκκίνηση για τον φετινό Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας, ενώ τα άτομα με αναπηρία θα ξεκινήσουν την ίδια ημέρα στις 9.45 π.μ. από τα Προπύλαια.
Σύνθημα της φετινής διοργάνωσης είναι «Κάνω χώρο στο ποδήλατο. Δίνω ζωή στην πόλη μου» και σκοπός της είναι να αναδείξει την προσφορά του ποδηλάτου ως ένα εναλλακτικό μέσο μετακίνησης και προσφοράς καλύτερης ποιότητας ζωής.

Ο Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας 2011 είναι αφιερωμένος στην ιδέα της Δωρεάς Οργάνων προς Μεταμόσχευση και επιδιώκει να διαδώσει το μήνυμα της ανιδιοτελούς προσφοράς που μπορεί να αποτελέσει τη βάση για την οικοδόμηση της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, ο Οργανισμός Νεολαίας και ’θλησης, διοργανώνει στις 15 Οκτωβρίου από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα στο Πάρκο Ριζάρη, αθλητική γιορτή για τα παιδιά των δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών και νηπιαγωγείων, με την καθοδήγηση των αθλητών της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας και την πραγματοποίηση διαδραστικών παιχνιδιών.

Οι εγγραφές για τον Ποδηλατικό Γύρο Αθήνας 2011 συνεχίζονται on line στο www.ona.gr, στους χώρους του ΟΝΑ και στα ΚΕΠ του Δήμου Αθηναίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου