Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Μεταίχμιο

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε γιορτινή εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο  του Τζάνι Ροντάρι "ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ, ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ" το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011, στις 12 το μεσημέρι, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).
Η Πωλίνα Γουρδέα (ηθοποιός) και η Ιουλιάνα Ρόντου (εμψυχώτρια)  σας περιμένουν για να ζωντανέψετε μαζί τους την ευτυχισμένη ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μπροστά στη φάτνη,  κάτω από το δέντρο ή μες στην κάλτσα των δώρων. 
Τα παιδιά θα συμμετέχουν σε ένα διαδραστικό πρόγραμμα αφήγησης  της χριστουγενιάτικης ιστορίας του Τζάνι Ροντάρι  και θα έχουν την ευκαιρία να υποδυθούν κάποιους από τους ήρωες του βιβλίου!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!

Στο τέλος της εκδήλωσης δύο τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο!
Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα δοθούν δωράκια!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Μπροστά στη φάτνη, κάτω από το δέντρο ή μες στην κάλτσα των δώρων, ο Τζάνι Ροντάρι ζωντανεύει την ευτυχισμένη ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μιλώντας στην καρδιά και στο μυαλό των αναγνωστών, μικρών και μεγαλύτερων.
Μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη κάρτα σε μορφή βιβλίου, από τη μαγική πένα του πολυαγαπημένου συγγραφέα εκατομμυρίων παιδιών στον κόσμο. 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Ο Τζάνι Ροντάρι (1920-1980) εργάστηκε για αρκετά χρόνια ως δάσκαλος αλλά ασχολήθηκε κυρίως με τη δημοσιογραφία, την οποία υπηρέτησε ως διευθυντής εφημερίδων και περιοδικών. Η μαγική του πένα τον έκανε γρήγορα έναν από τους πιο αγαπημένους συγγραφείς παιδικών βιβλίων στον κόσμο. Τα έργα του έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες και έχουν διαβαστεί από εκατομμύρια παιδιά. Το 1970 του απονεμήθηκε το Βραβείο Άντερσεν, η μεγαλύτερη διάκριση διεθνώς για συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας.

Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε όλους τους μαθητές (ηλικίας από 3 ετών) του σχολείου σας για την εκδήλωση.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της εκδήλωσης, οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη της.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 211 3003580.

Όσοι από εσάς είστε μέλη της ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΕΑΣ, του Kid Club των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, έχετε προτεραιότητα για να συμμετάσχετε στην εκδήλωση.
Δηλώστε πρώτοι συμμετοχή έως την Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου.
Εάν δεν είστε ακόμη μέλη, βιαστείτε!!! 
Η ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΕΑ μας μεγαλώνει. 
Πατήστε σ’ αυτό το link για να γίνετε μέλη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου