Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Παράσταση Αερόπλοιο: Της φωτιάς και του αέρα και του δρόμου δίχως γυρισμό



Το Αερόπλοιο κάνοντας εδώ και 25 χρόνια μια σοβαρή δουλειά πάνω στη παιδική ψυχαγωγία παρουσιάζει φέτος την πιο φιλόδοξη δουλειά του. Η φετινή μας παράσταση είναι μια ευαίσθητη ιστορία, με πολλά κωμικά και συγκινητικά στοιχεία Οι ηθοποιοί θα χρησιμοποιήσουν ότι μπορεί να φανταστεί κανείς για να δημιουργήσουν ένα μαγικό κόσμο.
Το ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ μακριά από τα τηλεοπτικά πρότυπα, μακριά επίσης από κλισέ και παρασυνηθισμένες ιστορίες που επιβάλλονται από μόδες του συρμού επιμένει αντλώντας από την Ελληνική παράδοση και την ιστορία. 
Η παράσταση είναι μια ευαίσθητη ιστορία, με κωμικά και συγκινητικά στοιχεία Οι ηθοποιοί θα χρησιμοποιήσουν ότι μπορεί να φανταστεί κανείς για να δημιουργήσουν ένα μαγικό κόσμο. 

Eνα παραμύθι γεμάτο περιπέτειες και κατορθώματα. Η ιστορία τριών αδελφών, βασιλόπουλων που ξεκίνησαν να φέρουν το γιατρικό για τα μάτια του βασιλιά-πατέρας τους. 
Μέσα από φανταστικά κατορθώματα, κωμικά και γουστόζικα, μουσική και τραγούδια, με την συμμετοχή και τη βοήθεια των μικρών θεατών, ο μικρός γιος με την γνώση και την εξυπνάδα του τα καταφέρνει. Ξεπερνάει εμπόδια και παλεύει με δυνάμεις υπερφυσικές. 
Με κούκλες μάσκες μαριονέτες, σκιές και πρωτότυπους τρόπους αφήγησης οι ηθοποιοί στήνουν μια θεατρική γιορτή πάνω στη σκηνή

Κείμενο σκηνοθεσία ΝΙΚΟΣ ΚΑΜΤΣΗΣ,
σκηνικό-κοστούμια ΜΙΚΑ ΠΑΝΑΓΟΥ
μουσική ΧΡΗΣΤΟΣ ΞΕΝΑΚΗΣ
Video ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
Παίζουν: ΕΛΕΝΗ ΑΔΑΜΙΔΟΥ, ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΚΑΤΣΑΝΟΥΛΗ, ΔΑΝΑΗ ΣΔΟΥΓΚΟΥ 

11 Νοεμβρίου 2011- 31 Μαρτίου 2012

Οργάνωση παραστάσεων
Aντωνία Σμιθ 2108656004, 2108679535

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου