Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ουΔημοτικού Σχολείου Χολαργού σας προσκαλεί στο μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνουν οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου, 6ου Δημοτικού Σχολείου και του 1ου Νηπιαγωγείου.
Το Bazaar θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του Σχολείου μας το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί.
Θα υπάρξει βέβαια όπως πέρσι Μουσική, Μπουφές, Παιχνίδι αλλά και πολλές πρωτότυπες δραστηριότητες όπως Εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής και Χειροτεχνίας

Στο χριστουγεννιάτικό μας παζάρι θα πωλούνται σε συμβολικές τιμές κατασκευές που έκαναν στο σχολείο τα παιδιά μας καθώς και πράγματα που θα φέρουμε εμείς οι ίδιοι: Παιδικά βιβλία καιΠαιχνίδια που δεν τα θέλουμε πια. Τα έσοδα από το bazaar θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε εκδηλώσεις που προγραμματίζουμε για τα παιδιά μας και υλικά που χρειάζονται για το Σχολείο μας και τους μαθητές του.

Παρακαλούμε τους γονείς να συνεισφέρουν για τον μπουφέ φέρνοντας:
Οι γονείς των μαθητών των Α’, Β’, Γ’ τάξεων: γλυκά και μπισκότα
Οι γονείς των μαθητών των Δ’ και Ε’ τάξεων: χυμούς και νερό
Οι γονείς των μαθητών της ΣΤ’ τάξης: πλαστικά ποτήρια και πιατάκια

Εθελοντές γονείς είναι ευπρόσδεκτοι για να βοηθήσουν στην προετοιμασία των χώρων, στην εποπτεία του μπουφέ και των εργαστηρίων, στην πώληση των χειροτεχνιών και στον καθαρισμό του χώρου. Θα περιμένουμε τους εθελοντές γονείς μια ώρα πριν την έναρξη τουBazaar!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου