Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΚΛΕΙΩ, ΕΡΑΤΩ και ΚΑΛΥΨΩ: συστήματα ανάγνωσης για χρήστες με προβλήματα όρασης

Τί κοινό έχουν η ΚΛΕΙΩ, η ΕΡΑΤΩ και η ΚΑΛΥΨΩ; Πρόκειται για τρία τεχνολογικά εργαλεία-συστήματα ανάγνωσης για χρήστες με προβλήματα όρασης. Εύκολα στη χρήση, με ρυθμίσεις που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του κάθε χρήστη, με ψηφιακό ήχο υψηλής ποιότητας και ένα ευρύ φάσμα γλωσσών και φωνών.

ΚΛΕΙΩ

Η μηχανή ανάγνωσης ΚΛΕΙΩ σας προσφέρει την απόλυτη ελευθερία. Μπορείτε να διαβάσετε σχεδόν οποιοδήποτε τυπωμένο κείμενο, λογαριασμό ή βιβλίο χωρίς την βοήθεια κανενός.
Η ΚΛΕΙΩ διαβάζει δυνατά όλα τα έντυπα έγγραφα. Κάθε φορά που χρειάζεστε να διαβάσετε κάποιο κείμενο είτε αυτό είναι μια επιστολή, μια συνταγή ή ένας οδηγός TV, η ΚΛΕΙΩ είναι η προσωπική βοηθός σας όλη την ημέρα.
Εύκολη στη χρήση, πλήρη λειτουργικότητα

Η ΚΛΕΙΩ είναι η πιο φιλική προς τον χρήστη μηχανή ανάγνωσης. Τα πλήκτρα στο πίνακα ελέγχου είναι φωτιζόμενα, ευδιάκριτα και πολύ εύκολα στη χρήση. Προσφέρει επίσης και βοήθεια με ομιλία, με πληροφορίες για κάθε κουμπί, ώστε θα ξέρετε αμέσως τα πάντα γύρω από τις λειτουργίες του.

Τα πάντα από την προσαρμογή της έντασης, τη ρύθμιση της ταχύτητας ανάγνωσης, την ανάγνωση νέας σελίδας, τη γρήγορη ανάγνωση μιας επιστολής Daisy, κλπ … είναι εφικτά με το πάτημα ενός κουμπιού.
Ως εκ τούτου, είμαστε περήφανοι που σας παρουσιάζουμε το πιο εύκολο μηχάνημα ανάγνωσης στον κόσμο … το ΚΛΕΙΩ!
Κρυστάλλινο ψηφιακό ήχο

Η ΚΛΕΙΩ σας προσφέρει ένα κρυστάλλινο ψηφιακό ήχο. Το μηχάνημα διαβάζει κείμενα, χωρίς φύσημα ή θόρυβο. Η φωνή είναι πολύ ευχάριστη και δεν υπάρχει καμία διαφορά από μια πραγματική ανθρώπινη φωνή.
Με τη χρήση ακουστικών, που απλά πρέπει να συνδέσετε με το μηχάνημα, μπορείτε να ακούσετε προσεκτικά χωρίς να ενοχλείτε.
Ενσωματωμένη λειτουργία ανάγνωσης και αποθήκευσης Daisy

Έχουμε ενσωματώσει λειτουργία ανάγνωσης και αποθήκευσης Daisy στο μηχάνημα. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να χειρίζεστε ομιλούντα βιβλία και περιοδικά με πλοήγηση Daisy. Εκτός από την ανάγνωση Daisy, με την χρήση ειδικού πληκτρολογίου την δυνατότητα να σώσετε τα κείμενα στον σκληρό δίσκο, σε μνήμη mp3 stick ή σε ένα USB δίσκο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να τα πάρετε μαζί σας και να συνεχίσετε να ακούτε και αργότερα.
Ταχύτατη

Σε μόλις 20 δευτερόλεπτα αφού πατηθεί το κουμπί σάρωσης, η ΚΛΕΙΩ ξεκινά την ανάγνωση του κειμένου. Μπορείτε να σαρώσετε αμέσως την επόμενη σελίδα που θα εξασφαλίζει ότι η ΚΛΕΙΩ θα συνεχίζει απλά να διαβάσει χωρίς ποτέ να σταματήσει. Εύκολη και γρήγορη, όπως ακριβώς το θέλετε!

Θα θέλατε να διαβάσετε κείμενα σε διαφορετικές γλώσσες ή θα θέλατε να αλλάξετε τη φωνή;
Η ΚΛΕΙΩ σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των γλωσσών και τις φωνές.
Διαθέσιμες γλώσσες: Αγγλικά (Ηνωμένο Βασίλειο), Αγγλικά ΗΠΑ, Γερμανικά, Γαλλικά, Ολλανδικά, Βέλγο-ολλανδικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Τούρκικα, Νορβηγικά, Σουηδικά, Σλοβάκικα, Δανέζικα, Ουγγρικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρουμάνικα, Τσέχικα, Ρωσικά, Ελληνικά.
Πλοήγηση

Η ΚΛΕΙΩ χρησιμοποιεί το γνωστό σύστημα πλοήγησης Daisy. Μπορείτε να επιλέξετε να σταματήσετε ή να επανεκκινήσετε το κείμενο. Μπορείτε να επιλέξετε την πλοήγηση χρησιμοποιώντας τα βέλη κύλισης και να μετακινηθείτε ανά λέξη, ανά πρόταση, ανά γραμμή, ανά σελίδα ή ανά γράμμα, ή μπορεί κανείς να προσπεράσει ολόκληρη τη σελίδα χωρίς να χάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Εκδόσεις

ΚΛΕΙΩ Standard και ΚΛΕΙΩ Daisy (με ενσωματωμένο Daisy player)

Προαιρετικά μπορείτε να επιλέξετε την χρήση πληκτρολογίου για να σώσει τα κείμενα στον σκληρό δίσκο, ένα mp3 ή USB stick
Διαστάσεις 100 x 270 x 470 mm (ΥxΠxΒ)
Χαρακτηριστικά

• Ευκολία στη χρήση
• Εύκολη ρύθμιση έντασης και ταχύτητας ανάγνωσης
• Πλοήγηση με δομή Daisy: ανά γράμμα, ανά λέξη, ανά πρόταση, ανά γραμμή, ανά σελίδα, επίσης διαβάζει και πίνακες
• Φωτιζόμενο και απτά κουμπιά με υποστήριξη ήχου
• Μεγάλη ποικιλία των γλωσσών και φωνές
Η ΚΛΕΙΩ σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των γλωσσών και τις φωνές.
Διαθέσιμες γλώσσες: Αγγλικά (Ηνωμένο Βασίλειο), Αγγλικά ΗΠΑ, Γερμανικά, Γαλλικά, Ολλανδικά, Βέλγο-ολλανδικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Τούρκικα, Νορβηγικά, Σουηδικά, Σλοβάκικα, Δανέζικα, Ουγγρικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρουμάνικα, Τσέχικα, Ρωσικά, Ελληνικά.

Εγγύηση 2 έτη
ΕΡΑΤΩ

Σύστημα Ανάγνωσης και Μεγεθυντικό κλειστού κυκλώματος (High Definition).
Το ΕΡΑΤΩ είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας των Συστημάτων ανάγνωσης γιατί ενσωματώνει και Μεγεθυντικό High Definition για τέλεια ποιότητα ήχου και εικόνας κατά την ανάγνωση. Είναι ο ιδανικός συνδυασμός για άτομα με μειωμένη όραση, δυσλεξία, μαθησιακά προβλήματα, αλλά ακόμα και για αυτούς που απλά τους αρέσει το διάβασμα τόσο πολύ που δεν θέλουν να σταματήσουν ακόμα και όταν είναι κουρασμένοι.

Έχει το απλούστερο πίνακα ελέγχου που έχει φτιαχτεί ποτέ, με μόνο 8 πλήκτρα.
Απλά επιλέξτε το κείμενο που θέλετε να διαβάσετε πιέστε το πλήκτρο και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα μια πολύ οικεία ανθρώπινη φωνή θα αρχίσει την ανάγνωση.
Με το ΕΡΑΤΩ, θα είναι λιγότερο κουραστικό για σας να διαβάσετε κείμενα, βιβλία και εφημερίδες.
Έχει σχεδιαστεί για να ανοίγει νέους ορίζοντες σε ένα εντελώς νέο τρόπο διαβάσματος.
Γιατί το ΕΡΑΤΩ?

Πολλοί άνθρωποι με χαμηλή όραση, δυσλεξία, ή μαθησιακά προβλήματα κουράζονται εύκολα κατά την ανάγνωση του κειμένου. Μελέτες έχουν δείξει ότι αυτό συμβαίνει μετά από μόλις 15 λεπτά, έτσι το διάβασμα ενός μεγάλου κειμένου ή άρθρου είναι κουραστική, χρονοβόρα, αν όχι σχεδόν αδύνατη.
Με το ΕΡΑΤΩ, μπορείτε απλά να ξεκινήσετε την λειτουργία ανάγνωσης μέσω του συνθέτη φωνής και απλά να ακούσετε το κείμενο.
Οι άνθρωποι που πάσχουν από εκφύλιση της ωχράς κηλίδας, μελαγχρωστική, και άλλες εκφυλιστικές ασθένειες του αμφιβληστροειδούς έχουν προβλήματα με την συνεχή ανάγνωση. Η ΕΡΑΤΩ είναι σχεδιασμένο να τους υποστηρίζει καθημερινά για ανάγνωση χωρίς όρια.

Απλά χρησιμοποιήστε μια μόνο συσκευή για να μεγεθύνετε και να διαβάσετε με ομιλία τα κείμενα σας. Γιατί να αγοράσετε ένα ξεχωριστό σύστημα μεγέθυνσης κλειστού κυκλώματος και μια συσκευή ανάγνωσης, (που είναι κατά κοινή ομολογία μια πολύ ακριβή λύση), ή να περάσετε ώρες παλεύοντας να σαρώσετε τα κείμενα σας με τον υπολογιστή και τον σαρωτή σας, (που είναι πολύ κουραστική και αργή λύση);
Με το ΕΡΑΤΩ τα έχετε όλα σε ένα! Κερδίστε σε ευκολία, σε χρόνο και σε χρήμα, και εκτοξεύστε την αποδοτικότητα σας.
Αναγνώστης

Με τον επιλογέα στηλών (η κάθετη γραμμή στη μέση της οθόνης), μπορείτε να επιλέξετε εύκολα ένα μπλοκ κειμένου ή μια στήλη στην οθόνη για να διαβάσετε. Πατήστε το κουμπί έναρξης και 2 δευτερόλεπτα αργότερα η φωνή ξεκινά την ανάγνωση του κειμένου σας. Ένα ορθογώνιο πλαίσιο γύρω από τη λέξη ακολουθεί το κείμενο. Με αυτόν τον τρόπο έχετε μια σαφή εικόνα και θα γνωρίζετε την ακριβή θέση ανάγνωσης στο κείμενο.

Κατά την λειτουργία του αναγνώστη, μπορείτε να μειώσετε τη μεγέθυνση για να προσανατολίζεστε καλύτερα στο κείμενο έχοντας μια καλύτερη εικόνα της δομής του. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε το κείμενο και πατήστε το κουμπί για να το ακούσετε. Πρόκειται για ένα εντελώς νέο τρόπο ανάγνωσης που σας επιτρέπει να διαβάσετε γρηγορότερα, περισσότερο και να κινήσετε πολύ λιγότερα το κείμενο σας στην οθόνη.
Δεν υπάρχει πλέον αίσθηση ναυτίας που προκαλεί η χρήση των απλών συστημάτων μεγέθυνσης κλειστού κυκλώματος.
Μετά από παύση ή ακόμα και αν μετακινήσετε το κείμενο, το ΕΡΑΤΩ συνεχίζει να διαβάσει τον σωστό μέρος του κειμένου. Η ένταση της φωνής, η γλώσσα και η ταχύτητα ανάγνωσης ρυθμίζονται με απλά ένα πάτημα στο αντίστοιχο κουμπί.
Μεγέθυνση

Το ΕΡΑΤΩ είναι σύστημα ανάγνωσης με ενσωματωμένο μεγεθυντικό φακό με εύρος μεγέθυνσης από 1,6x έως 52x. (Table base: 2,7x – 23,5x, και Desk Mount Arm: 1,6x – 52x)
Απλά γυρίστε το διακόπτη στο κέντρο του ΕΡΑΤΩ για να αλλάξετε τη μεγέθυνση. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τα χρώματα στην λειτουργία εικόνας σε αρνητικές, θετικές ή οποιονδήποτε άλλο συνδυασμό.
Σημείωση: Στα συστήματα μεγέθυνσης κλειστού κυκλώματος όπως και στα λογισμικά μεγέθυνσης οθόνης ο συντελεστής μεγέθυνσης που προσφέρουν είναι γεωμετρικά ανάλογο με το μέγεθος της οθόνης όπου προβάλλεται ή πληροφορία. Δηλαδή όσο μεγαλύτερη είναι η οθόνη τόσο μεγαλύτερος είναι ο συντελεστής μεγέθυνσης. Συνήθως για βάση υπολογισμού έχουμε τις οθόνες των 15 ιντσών.
Οθόνη

Το ΕΡΑΤΩ έχει οθόνη 22″ με αναλογίες 16:9 wide screen.
Εάν χρειάζεστε μεγαλύτερη οθόνη προτείνουμε να εξετάσετε την σειρά μηχανημάτων ΚΑΛΥΨΩ που είναι επομένη γενεά των συστημάτων με οθόνες που κυμαίνονται από 26″, 32″ ή μέχρι και 37″.
Ευελιξία

Η εγκατάσταση του ΕΡΑΤΩ γίνεται με τρία πολύ απλά βήματα.
1: Τοποθετήστε τη βάση του μηχανήματος πάνω στο τραπέζι σας,
2: Συνδέστε το μπράτσο στήριξης στη βάση,
3: Τοποθετήστε την οθόνη.

Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, μπορείτε να τοποθετήσετε την ΕΡΑΤΩ σε ένα βραχίονα εγκατάστασης σε γραφείο (πωλείται ξεχωριστά).
Γλώσσες

Η ΕΡΑΤΩ προσφέρει την δυνατότητα ανάγνωσης σε 19 διαφορετικές γλώσσες και συνολικά 38 φωνές.
Η φωνές που έχουν εγκατασταθεί στο σύστημα είναι ανθρώπινες και προσφέρουν την υψηλότερη ποιότητα που διατίθεται σήμερα.
Η ΕΡΑΤΩ είναι εξοπλισμένο με φωνές από διάφορες εταιρίες παραγωγής συνθετών φωνής και ομιλίας όπως η Nuance, Acapela, Loquendo, Innoetics (κατόπιν συνεννόησης και παραγγελίας) .
Γλώσσες: Αγγλικά (Ηνωμένο Βασίλειο), Αγγλικά ΗΠΑ, Γερμανικά, Γαλλικά, Ολλανδικά, Βέλγο-Ολλανδικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Τούρκικα, Νορβηγικά, Σουηδικά, Σλοβάκικα, Δανέζικα, Ουγγρικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρουμανικά, Τσέχικα, Ρωσικά, Ελληνικά, και Φινλανδικά
Πατενταρισμένη τεχνολογία

Η ΕΡΑΤΩ χρησιμοποιεί την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία που χρησιμοποιείται από τα συστήματα ΚΑΛΥΨΩ – Vocatex, η οποία έχει αναγνωριστεί και έχει γίνει αποδεκτή επιτυχώς σε όλη την Ευρώπη. Τα συστήματα ΚΑΛΥΨΩ συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά του ΕΡΑΤΩ με μεγαλύτερες οθόνες και καλύτερη ποιότητα εικόνας. Για ακόμη καλύτερη απόδοση, προτείνουμε τα συστήματα ΚΑΛΥΨΩ.
Εγγύηση

Η IGI-Group προσφέρει τριετή εγγύηση για το ΕΡΑΤΩ, από την ημερομηνία αγοράς.
ΚΑΛΥΨΩ

Το νέο έξυπνο μηχάνημα ανάγνωσης με ενσωματωμένο σύστημα μεγέθυνσης κλειστού κυκλώματος!

Ταχύτερη, συνεχής ανάγνωση, νέα στοιχεία ελέγχου, εργονομικό, με ρύθμισης του ύψους, μεγάλες οθόνες, …

Η ΚΑΛΥΨΩ είναι το νέο σύστημα ανάγνωσης με οθόνη υψηλής ποιότητας και φακό υψηλής ευκρίνειας HD που σας επιτρέπει να μεγεθύνετε τα κείμενα και να βλέπετε τις εικόνες. Επιπλέον, η νέα ΚΑΛΥΨΩ διαβάζει ακόμα καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα. Συνεχίζει να διαβάζει ακόμα και αν μετακινήσετε το κείμενο. Το πλαίσιο ανάγνωσης θα ακολουθήσει πάντα το κείμενο και τώρα μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε με ένα δείκτη στην οθόνη.
Το νέο ΚΑΛΥΨΩ με ενσωματωμένα στοιχεία τεχνητής νοημοσύνης είναι η πιο προηγμένη τεχνολογικά λύση και είναι πολύ πιο μπροστά από οποιοδήποτε άλλο σύστημα στον κόσμο.

Η επιτυχία του συστήματος έγκειται στο φυσικό τρόπο ανάγνωσης.
Με την ΚΑΛΥΨΩ μπορείτε να διαβάσετε ατελείωτα κειμένα χωρίς να κουράζεστε. Με την ΚΑΛΥΨΩ απλώς επιλέγετε ένα κομμάτι του κειμένου που θέλετε και σας το διαβάζει. Πρόκειται για ένα νέο τρόπο ανάγνωσης και είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός. Πρόκειται για μια αληθινή επανάσταση στην ανάγνωση για άτομα με προβλήματα όρασης, δυσλεξία, μαθησιακά προβλήματα κλπ.

Οι «Μεγεθυντικοί Αναγνώστες» είναι ο συνδυασμός συστήματος ανάγνωσης και μεγέθυνσης σε ένα και μοναδικό μηχάνημα.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συρόμενη επιφάνεια της βάσης του για να επιλέξετε το κείμενο βλέποντας το στην οθόνη και όταν το κείμενο διασχίζει την κάθετη γραμμή στην οθόνη, μπορεί να αρχίσει η ανάγνωση με μια οικεία ανθρώπινη φωνή που σας δίνει την αίσθηση ότι ακούτε ραδιόφωνο. Ένα ορθογώνιο πλαίσιο γύρω από τις λέξεις ακολουθεί το κείμενο. Με αυτόν τον τρόπο ξέρετε πού βρίσκεστε και μπορείτε να έχετε μια γενική εικόνα της σελίδας που διαβάζετε.
Συνεχής ανάγνωση

Χάρη στη νέα έξυπνη λειτουργία ανάγνωσης μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρες σελίδες με το ΚΑΛΥΨΩ χωρίς παύσεις απλά μετακινώντας τη συρόμενη βάση του. Το διάβασμα άρθρων της εφημερίδας δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο.
Ενεργοποιήστε την λειτουργία ανάγνωσης στην ΚΑΛΥΨΩ και ενώ η φωνή διαβάζει το κείμενο, μετακινηθειτε κατά μήκος του κειμένου. Η ΚΑΛΥΨΩ θα κάνει αυτόματα τη σύνδεση και θα διαβάσει χωρίς διαλείμματα.
Ανανέωση πλαισιου λέξης

Οποιαδήποτε μετακίνηση του κειμένου αναγνωρίζεται αυτόματα, με αυτόν τον τρόπο το πλαίσιο ανάγνωσης εμφανίζεται πάντα στη σωστή θέση.
Ένδειξη προόδου

Με το νέο ΚΑΛΥΨΩ μπορείτε να ακολουθήσετε την πορεία του κειμένου. Στο κάτω μέρος της οθόνης θα βρείτε ένα δείκτη που δείχνει πόσο μακριά κατά μήκος είστε στο κείμενο.
Ζωντανή εικόνα

Θα βλέπετε πάντα την εικόνα σε πραγματικό χρόνο, και αυτό δεν θα δημιουργεί σύγχυση μεταξύ της σελίδας και του κειμένου στην οθόνη. Με την ΚΑΛΥΨΩ δεν υπάρχει απώλεια της διάταξης ή εναλλαγή μεταξύ των δύο.
Εργονομική ρύθμιση του ύψους

Οι οθόνες είναι ρυθμιζόμενα στο ύψος. Με μια απλή κίνηση μπορείτε να μετακινήσετε την οθόνη πάνω και κάτω. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να φέρετε στην οθόνη μέχρι το ιδανικό ύψος ανάγνωσης προσφέροντας έτσι τέλεια εργονομία και άνεση στην εργασία σας.
Εργονομικός Πίνακας λειτουργίων

Η λειτουργία του ΚΑΛΥΨΩ είναι πολύ εύκολη. Τα κουμπιά είναι φωτιζόμενα, αναμμένα και εύκολα να βρεθούν. Όλες οι λειτουργίες είναι επικουρούμενα από προφορικα μηνύματα βοήθειας, έτσι θα μπορείτε να θέσετε σε λειτουργία και να ρυθμίσετε την μεγέθυνση, ή ακόμα θα είστε σε θέση να ξεκινήσετε τη λειτουργία ανάγνωσης σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.
Μεγέθυνση

Η ΚΑΛΥΨΩ έχει μια κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Η εικόνα HD είναι ευκρινείς και παρέχει υψηλή αντίθεση και εξαιρετικά ζωντανά χρώματα. Εκτός από την καλύτερη ποιότητα της εικόνας, ο μεγεθυντικός φακός έχει μια πολύ ευρεία γωνία των 8,7 ίντσες. Μπορείτε να δείτε μια ολόκληρη σελίδα σε όλο το πλάτος της. Είτε διαβάζετε, , βλέπετε φωτογραφίες, γράφετε ή φτιάχνετε κάτι, θα είστε πάντα σε θέση να δώσετε προσοχή στη λεπτομέρεια και να διατηρήσετε όλη την εικόνα.
Multimedia Center

Ο συνδυασμός του μεγεθυντικού φακού, του συστήματος ανάγνωσης, της οθόνης του υπολογιστή και της τηλεόρασης είναι το κλειδί για ένα πραγματικό κέντρο πολυμέσων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ΚΑΛΥΨΩ οπουδήποτε. Επιτέλους, υπάρχει μία συσκευή που σας προσφέρει όλες τις δυνατότητες.
Οι μεγάλες οθόνες

Η πρώτη συμβουλή στην επιλογή οθόνης ξεκινά πάντα με το δικό σας οπτικό πεδίο γιατί από το οπτικό σας πεδίο καθορίζεται το μέγεθος της οθόνης. Προσπαθούμε να χρησιμοποιήσετε κάθε εκατοστό του οπτικού σας πεδίου. Με τη σωστή οθόνη θα διαβάσετε πιο άνετα, πιο γρήγορα και θα έχετε μια καλύτερη εικόνα. Η ΚΑΛΥΨΩ σας προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε οθόνες των 22 “, 26″, 32 “, και ακόμα και 37″. Τα άτομα με προβλήματα όρασης με εκφύλιση της ωχράς κηλίδας έχουν γενικά ένα ευρύ οπτικό πεδίο, επομένως είναι καλύτερα αν επιλέξετε μια ευρεία οθόνη των 32 “ή ακόμα και 37″. Εκείνοι που έχουν ένα στενό πεδίο όρασης, όπως συμβαίνει με μελαγχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια, μπορούν να επιλέξουν μια μεγάλη ή μικρή οθόνη. Η σωστή επιλογή της οθόνης κάνει όλη τη διαφορά!
ΚΑΛΥΨΩ Standard ή ΚΑΛΥΨΩ Plus

Το νέο ΚΑΛΥΨΩ είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις. Η άνεση στη λειτουργία είναι το πλεονέκτημα του ΚΑΛΥΨΩ Standard. Αν προτιμάτε ένα ευρύτερο φάσμα λειτουργιών, η ΚΑΛΥΨΩ Plus θα είναι το ιδανικό για σας.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε: www.igi-group.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου