Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Οι φωτογραφίες της Britney έγιναν... μάθημα στη Μ. Βρετανία!

Οι φωτογραφίες της Britney Spears έγιναν μάθημα... σε δημοτικό σχολείο στη Μ. Βρετανία. 

Οι δασκάλες του συγκεκριμένου project λένε: «Τα πρότυπα που δίνει η σημερινή κοινωνία στα παιδιά είναι τέλεια και δίνουν μια τελείως λανθασμένη εικόνα της πραγματικότητας». 
Στόχος του μαθήματος είναι να καταφέρουν τα παιδιά, κορίτσια και αγόρια να έχουν αυτοπεποίθηση και να μάθουν να αγαπούν το κορμί τους όπως και να είναι.

Οι δασκάλες χρησιμοποιούν παραδειγματικά φωτογραφίες από τους πιο διάσημους celebrities έτσι ώστε τα παιδιά να καταλάβουν ποια είναι η πραγματική όψη των σωμάτων και προσώπων που τόσο θαυμάζουν στα περιοδικά και την τηλεόραση.

«Όταν τα παιδιά καταλαβαίνουν τι είναι πραγματικό και τι όχι, καταφέρνουν να έχουν μια καλύτερη εικόνα για το δικό τους σώμα και για την δική τους εικόνα», δήλωσαν στο skynews οι δασκάλες.

Το εντυπωσιακό βέβαια είναι οι αντιδράσεις των μαθητών οι οποίοι έμειναν κυριολεκτικά με ανοιχτό το στόμα, αφού δεν είχαν ιδέα τι είναι το ρετούς και δεν φαντάζονταν με τίποτα ότι η πανέμορφη τραγουδίστρια που θαυμάζουν δεν είναι η κυρία... τέλεια, αλλά έχει κυτταρίτιδα, ψωμάκια και σπυράκια..

Πηγή: zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου