Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΘΕ: Διαγωνισμός «Plan for the Future»

Με motto της «Plan for the future», η ΕΘΕ αποκτά σελίδα στο facebook, και «τρέχει» μεγάλο διαγωνισμό με έπαθλο για κάθε νικητή 6.000 ευρώ σε αμοιβαία κεφάλαια, μέσω ενός αποταμιευτικού προγράμματος τακτικών καταβολών σε βάθος 5 χρόνων (100 ευρώ /μήνα).
Η ΕΘΕ προσεγγίζει τους νέους ανθρώπους (ο διαγωνισμός απευθύνεται σε άτομα από 16 έως 24 χρονών) ενθαρρύνοντάς τους να μοιραστούν τα πλάνα τους για το μέλλον, να το σχεδιάσουν και να διεκδικήσουν τα όνειρά τους.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φράση «επένδυση για μένα είναι…», ενώ μπορούν παράλληλα να ανεβάσουν και μία φωτογραφία ή/και video που στηρίζει και ενισχύει οπτικά την άποψή τους.

Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή που θα ορίσει η ΕΘΕ και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 31/10.

Παράλληλα με τον διαγωνισμό, η ΕΘΕ ενθαρρύνει τους νέους «φίλους» της σελίδας της να ενημερωθούν για τις επενδύσεις, κατανοώντας ότι είναι μία υπόθεση που αφορά και νέους ανθρώπους ανεξαρτήτως εισοδήματος, ενώ συγχρόνως τους παροτρύνει, με έξυπνα tips, να κάνουν καλύτερη διαχείριση των χρημάτων τους.

Συμμετοχές στον διαγωνισμό έως 15/10/2011 στη σελίδα www.facebook.com/PlanForTheFuture

Σχολιάζοντας την παραπάνω πρωτοβουλία ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Ξενόφος ανέφερε « το plan for the future είναι μια νέα πρωτοβουλία που καταδεικνύει της εξωστρέφεια της Ένωσης σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, την ευαισθησία της απέναντι στους νέους και την καινοτομία της θεσμικής διαχειριστικής κοινότητας επιλέγοντας ένα από τα πλέον διαδεδομένα μέσα επικοινωνίας για να καλλιεργήσει - εκπαιδεύσει τους μελλοντικούς επενδυτές στις αρχές της αποταμίευσης και της μακροπρόθεσμης επένδυσης».

Πηγή: EΘΕ via Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου