Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

140km για ένα χαμόγελο

Την Κυριακη 2 Οκτωβριου 2011, ο Λευτερης Παρασκευας σε συνεργασια με τον Νικο Ραπτη του BikeMe.gr, θα πραγματοποιησει ενα τριαθλο 140 χιλιομετρων για φιλανθρωπικο σκοπο.

Θα ξεκινησει απο το νησι της Σκιαθου με κολυμβητικο διαπλου 10χλμ περιπου εως την περιοχη Πλατανια Πηλιου. Εκει θα περασει στο δευτερο αθλημα, το ποδηλατο , με σκοπο να διασχισει το νοτιοανατολικο Πηλιο καλυπτοντας μια αποσταση 105 χλμ και φτανοντας στις Μηλιες θα συνεχισει τρεχοντας με τελικο προορισμο το Flocafe στο λιμανι του Βολου, 25χλμ μακρια.

 Το τριαθλο αυτο διοργανωνεται με σκοπο την συλλογη χρηματων που θα διατεθουν στο Ορφανοτροφειο Βολου προσφεροντας ετσι ενα χερι βοηθειας και ενα χαμογελο στα παιδια.

Τροποι υποστηριξης

- αγορα μακο με το λογοτυπο 140 χλμ για ενα χαμογελο διακοσμημενο απο τα παιδια του ορφανοτροφειου.
Κατα την διαρκεια της διαδρομης αθλητες απο τον χωρο της κολυμβησης, του ποδηλατου, του στιβου και του τριαθλου μπορουν να συνοδευσουν τον Λευτερη σε καποια τμηματα η και σε ολη την διαδρομη εναντι ενος συμβολικου ποσου των 10 ευρω, συμβαλλοντας με τον τροπο τους στον φιλανθρωπικο αυτο σκοπο. Αθλητες που ενδιαφερονται να λαβουν μερος σε αυτο το τριαθλο 140 χλμ.για ενα χαμογελο καλουνται να δηλωσουν συμμετοχη εως τις 25 Σεπτεμβριου 2011.

Η τεχνικη υποστηριξη του τριαθλου θα παραγματοποιηθει απο

-συνοδεια φουσκωτου κατα τον διαπλου
-BikeMe.gr τεχνικη υποστηριξη διαδρομης ποδηλατου
-συνοδεια αθλητων από ι.χ εθελοντων κατά την διαρκεια του αγωνα
-παροχη πρωτων βοηθειων στους αθλητες σε περιπτωση αναγκης

Για δηλώσεις και για περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο υποστήριξης ή αγοράς μακό μπλουζάκι παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω μηνύματος στην σελίδα μας στο facebook ή με αποστολή e-mail στο : giaenaxamogelo@gmail.com
Πηγή: facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου