Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Αριστοτέλους: Πικ Νικ στο Γρασίδι

Την Τετάρτη 1η Ιουνίου, απὀ τις 3 το μεσημέρι και για όσο αντέξουμε, η Πλατεία Αριστοτέλους μεταμορφώνεται και οι εθελοντές του '"Θεσσαλονίκη 2014" σας καλούν σε ένα μεγάλο Π ι κ Ν ι κ στο γ ρ α σ ί δ ι.
Η δράση διοργανώνεται στα πλαίσια της γνωστοποίησης και της ενίσχυσης της υποψηφιότητας της Θεσσαλονίκης για τον τίτλο της "Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014".

Οι εθελοντές της Ομάδας Διεκδίκησης και η Αντιδημαρχία Νεολαίας, Αθλητισμού και Εθελοντών θα φροντίσουν για τον διασκεδαστικό, νεανικό, παιχνιδιάρικο χαρακτήρα της δράσης.η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Χώρων Πρασίνου θα καλύψει μέρος της Πλατείας Αριστοτέλους με χλοοτάπητα. 

Καλεσμένοι, Συμμετέχοντες και Συνδιοργανωτές του Πικ Νικ είναι όλοι οι νέοι της πόλης και όλες οι δημιουργικές ομάδες της πόλης που σχετίζονται με το παιχνίδι, τη μουσική, το χορό κτλ.

Παίρνουμε το γνωστὀ ταπεράκι της μαμάς, επιτραπέζια παιχνίδια, μουσικές, όργανα αθλοπαιδιών και ότι άλλο φανταζόμαστε ότι χρειάζεται για ένα ζωντανό Π ι κ Ν ι κ και Κ Α Τ Ε Β Α Ι Ν Ο Υ Μ Ε ΣΤΗΝ Π Λ Α Τ Ε Ι Α!!!

Τ ε τ ά ρ τ η 1η Ι ο υ ν ί ου στις 3.00μμ, η Θεσσαλονίκη ανακτά τη Νεανικότητα και τη Φρεσκάδα της, στο γ ρ α σ ί δ ι της Πλατείας Αριστοτέλους με ένα μεγάλο και πρωτότυπο Π Ι Κ Ν Ι Κ !!

Πηγή: facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου