Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Μπομπονιέρες από τους απόφοιτους της Π.Β.Μ. Λακκιάς Θεσσαλονίκης

Ο Σύλλογος Γονέων απόφοιτων μαθητών της Π.Β.Μ. Λακκιάς Θεσσαλονίκης που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της Λακκιάς ανέπτυξε έναν νέο τομέα δραστηριότητας προκειμένου να συνεχίσει να παρέχει την υποστήριξη και απασχόληση των νέων που αποφοιτούν και παράλληλα να ανταποκριθεί στις απαιτούμενες δαπάνες π ου προκύπτουν. 
Οι απόφοιτοι μαθητές με ιδιαίτερο ζήλο και μεράκι ασχολούνται με την κατασκευή μπομπονιερών γάμου και βάπτισης οι οποίες διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία και φυσικά σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. 
Για κάποιους αυτή η απασχόληση φέρνει κέρδος. 
Για τους συγκεκριμένους όμως νέους που είναι αποκλεισμένοι από την αγορά εργασίας και από κάθε είδους άλλης απασχόλησης, η δραστηριότητα αυτή αποτελεί πηγή ζωής και έμπνευσης και είναι η πιο έμπρακτη απόδειξη ότι οι προσπάθειές τους αποδίδουν καρπούς.

Πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια δίνοντας περιεχόμενο στην ζωή των νέων αυτών ανθρώπων για να απεγκλωβιστούν από την απραξία και την απομόνωση. 

Διαδώστε αυτό το μήνυμα σε γνωστούς και φίλους.

Για παραγγελίες και περεταίρω πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα παρακάτω τηλέφωνα:

Κέντρο Εργασίας: 2396-304849
Κα. Σίτσα: 6973-474047
Κα. Γιώτα: 6978-098049

Από μήνυμα της κα Μαυράκη στα μέλη της ομάδας "INTELLECTUAL DISABILITY- Είμαι διαφορετικός...  ε,και?" στο κοινωνικό δίκτυο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου