Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

“Τρέχοντας…για τα παιδιά στο δρόμο”

Το “Τρέχοντας…για τα παιδιά στο δρόμο” είναι μία πρωτοβουλία που φέρνει κοντά την άθληση με την κοινωνική προσφορά.

Συγκεκριμμένα, ερασιτέχνες δρομείς δηλώνουν εκ των προτέρων ότι προτίθενται να τρέξουν σε επιλεγμένους αγώνες μεγάλων αποστάσεων (τουλάχιστον 15 χιλιομέτρων) με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για ένα κοινωφελή στόχο. Στην περίπτωση μας, για την ανάπτυξη των παραμβάσεων της ΑΡΣΙΣ Κοινωνικής Οργάνωσης Υποστήριξης Νέων, για τα παιδιά που εργάζονται στο δρόμο.
Παράλληλα, πολίτες που υποστηρίζουν την προσπάθεια αυτή, δηλώνουν ότι προτίθενται να καταθέσουν σε ειδικό λογαριασμό ένα ποσό που αντιστοιχεί στα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει οι δρομείς.

Κάθε υποστηρικτής/-τρία μπορεί να δηλώνει ότι θα καταθέσει ένα ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε χιλιόμετρο που διανύει δρομέας της επιλογής του/της, που συμμετέχει σε ένα αγώνα (π.χ. 1€/χιλιόμετρο). Τα ποσά αυτά εμφανίζονται σε πίνακα στην σελίδα του site που αφορά τους αγώνες.

Στο site θα βρείτε πληροφορίες και νέα για την πρωτοβουλία αυτή όπως και για την δουλειά της ΑΡΣΙΣ με τα παιδιά στο δρόμο.

Αν θέλετε, μπορείτε να γίνετε μέλη, ως δρομείς ή/και ως υποστηρικτές, (κάνοντας κλικ στη λέξη register, δεξιά) και στην συνέχεια να συμμετέχετε στην συγκέντρωση χρημάτων, τρέχοντας ή υποστηρίζοντας δρομείς σε κάποιον αγώνα! 

Επίσης μπορείτε να πάρετε μέρος στο φόρουμ, συζητώντας θέματα που αφορούν και άλλους δρομείς ή υποστηρικτές της προσπάθειας.

Αν σας αρέσει η ιδέα, διαδώστε την και στους φίλους σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου