Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Παιδικές εκδηλώσεις στα Public Θεσσαλονίκης

Το καταστήματα Public της Θεσσαλονίκης (στο Mediterranean Cosmos και το νέο κατάστημα στη Στοά Χιρς), περιμένουν τους μικρούς τους φίλους και το Νοέμβριο, με πολλές εκδηλώσεις και πολύ πολύ παιχνίδι
Παιδικές εκδηλώσεις στο Public Στοά Χιρς

Σάββατο 06 Νοεμβρίου, ώρα 12.00 
Ζογκλερο….καμώματα
Ο πιο δεξιοτέχνης ζογκλέρ περιμένει τους μικρούς επισκέπτες του Public για να τους διασκεδάσει με τα τρομερά του τρικ. Αλλά και τα παιδιά θα μάθουν μερικά απίθανα κόλπα.

Σάββατο 13 Νοεμβρίου, ώρα 12.00 
Σχολή μαγείας
Ο γνωστός δάσκαλος των μαγεμένων μαγικών του δικού μας Σχολείου Μαγείας, σας περιμένει για άλλο ένα μεσημέρι στην πιο ξεκαρδιστική παράσταση με μοναδικά κόλπα, αλλά και για να φτιάξετε μαζί του ένα μοναδικό μαγικό. Η παράσταση θα κλείσει με όλους τους μικρούς μαθητευόμενους μάγους!

Σάββατο 20 Νοεμβρίου, ώρα 12.00 
Ο Μικρός ζωγράφος των βράχων
Ο μικρούλης Ποκ μας πιάνει από το χέρι και μας οδηγεί στα σκοτεινά βάθη της σπηλιάς, στα σκοτεινά βάθη του χρόνου... Σαν τα μικρά παιδιά που γνωρίζουν τον κόσμο παρατηρώντας εικόνες, έτσι κι εμείς προσπαθούμε να μάθουμε για τους μακρινούς γεννήτορές μας με την βοήθεια της συγγραφέα Μαρίας Πετκανοπούλου.

Σάββατο 27 Νοεμβρίου, ώρα 12.00 
Το μυστήριο στο Υπόγειο του Αρχοντικού
Η συγγραφέας Σοφία Παρασκευοπούλου θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους με μια μοναδική ιστορία αλλά και αφήγηση όπως ξεδιπλώνεται μέσα από τις σελίδες του νεανικού μυθιστορήματος «Το μυστήριο στο Υπόγειο του Αρχοντικού». (για παιδιά άνω των 10 ετών)


Παιδικές εκδηλώσεις στο Public Mediterranean Cosmos

Σάββατο 06 Νοεμβρίου, ώρα 12.00 
Σαπουνόφουσκα
Η πιο μεγάλη σαπουνόφουσκα εμφανίζεται πάλι στο Public για να «αιχμαλωτίσει» μικρούς και μεγάλους, να βγουν φωτογραφίες και να διασκεδάσουν παίζοντας με τα παράξενα χρώματα.

Σάββατο 13 Νοεμβρίου, ώρα 12.00 
Το μικρό εργαστήρι: κατασκευή Αιολικού Πάρκου
Με τη βοήθεια των πιο περίεργων κατασκευαστών αλλά και υλικών οι μικροί μας φίλοι θα κατασκευάσουν ανάλαφρα φουρφούρια και θα σχεδιάσουν ένα μικρό αιολικό πάρκο, μαθαίνοντας έτσι τη δύναμη της αιολικής ενέργειας.

Σάββατο 20 Νοεμβρίου, ώρα 12.00 
Του κόσμου του παιχνίδι
Ένας άτακτος επισκέπτης θα καταφτάσει στο Public για να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους με τα καμώματά του & τα απίθανα παιχνίδια του. 

Σάββατο 27 Νοεμβρίου, ώρα 13.00 
Παιχνίδι με μαριονέτα
Ο τραγουδιστής rock and roll ZAK θα είναι κοντά σας για να τραγουδήσει μοναδικές αξέχαστες επιτυχίες με τη βοήθεια ενός διαφορετικού μουσικού.

Πηγή: cityportal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου