Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Future Library

Το Future Library ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2009 με σκοπό να προωθήσει την ημερίδα "Οι Βιβλιοθήκες στον 21ο αιώνα : Καινοτομία-Δημιουργικότητα και Κοινωνικά Δίκτυα". Σήμερα, συνεχίζει ως ένα κοινωνικό δίκτυο που θέλει να συμβάλλει μεταξύ άλλων στη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουν οι Βιβλιοθήκες στο ευρύτερο κοινό.

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε το Συμπόσιο "H Εuropeana στην Ελλάδα". Βασικός σκοπός του Συμποσίου ήταν να συγκεντρώσει τα ενδιαφερόμενα μέλη και τους φορείς εκείνους, οι οποίοι ψηφιοποιούν και συσσωρεύουν πολιτιστικό περιεχόμενο τοπικού ενδιαφέροντος (local and regional content).

Ένα μήνυμα για όλα τα μέλη του Future Library από τους διοργανωτές:
Ευχαριστούμε όλους εσάς που παραβρεθήκατε στο Συμπόσιο (H Εuropeana στην Ελλάδα). Αλλά ευχαριστούμε και όλους όσους δεν τα καταφέρανε για κάποιο λόγο όμως με την εγγραφή τους στο futurelibrary δημιουργήσαν το τοπίο για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Στη διάθεσή σας τα links με τις παρουσιάσεις όλων των ομιλητών. Τις επόμενες μέρες θα δημοσιέυσουμε επιπλέον υλικό (video & photos) απο τις ομιλίες, τη στρογγυλή τράπεζα και τη συζήτηση για το futurelibrary.

Για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκδήλωση απο κοντά υπάρχει διαθέσιμη σε online video (απαιτείται real player). Ευχαριστούμε θερμά το ΕΚΤ για τη παροχή αυτής της υπηρεσίας!

Η συζήτηση που είχαμε κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος ηταν πραγματικά πολύ γόνιμη. Είμαστε χαρούμενοι γιατι συναντήσαμε πολύ δυναμικούς ανθρώπους. Πολλοί απο εσάς εκφράσατε το ενδιαφέρον να συνεισφέρετε στην ανάπτυξη του futurelibrary. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε με όλους και θα σας ενημερώσουμε για τα επόμενα βήματα.

Φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε τη λειτουργία του futurelibrary συνεισφέροντας στην προσπάθεια για την ανάπτυξη βιβλιοθηκών που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών.
Προωθήστε το futurelibrary σε φίλους και γνωστούς. Η συνέχεια θα έχει ενδιαφέρον!
Επισκεφτείτε το Future Library στο: http://www.futurelibrary.gr/?xg_source=msg_mes_network

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου