Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόσκληση υποβολής διδακτικών σεναρίων και σχεδίων διδασκαλίας

Το τμήμα Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου ανακοίνωσε πρόσκληση υποβολής καλών διδακτικών πρακτικών (Διδακτικών Σεναρίων, Σχεδίων Διδασκαλίας κτλ.) προς όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας (πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), καλεί τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας (εκπαιδευτικούς, σχολικούς συμβούλους, στελέχη της διοίκησης) όλων των βαθμίδων είτε μεμονωμένα είτε σε ομάδες να αποστείλουν σχέδια Καλών Διδακτικών Πρακτικών, τα οποία ενδεχομένως χρησιμοποίησαν ή χρησιμοποιούν στη σχολική μονάδα όπου εργάζονται (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο, ΤΕΕ κτλ.)

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι τα Σχέδια Καλών Διδακτικών Πρακτικών που θα επιλεγούν θα αποτελέσουν μέρος του επιμορφωτικού υλικού του Μείζονος Προγράμματος Επιμόρφωσης.

1. Προτιμητέα είναι η ηλεκτρονική αποστολή στη δ/νση: tae@pi-schools.gr
Στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος θα πρέπει να υπάρχει η ένδειξη:
ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ
2. Στην περίπτωση που το υλικό υπερβαίνει τα 5 MB τα Σχέδια των Καλών Διδακτικών Πρακτικών μπορούν να αποσταλούν σε cd/dvd συστημένα στην παρακάτω διεύθυνση:

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ
Τμήμα Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης
Μεσογείων 396, 15341 Αγία Παρασκευή
Με την ένδειξη
ΜΕΙΖΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ  ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ 25 Οκτωβρίου 2010
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-6016375 (κ. Χατζηκωνσταντινίδου, κ. Κατσαρού) ή στο email tae@pi-schools.gr.
Η Πρόσκληση δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου http://www.pi-schools.gr/

Πηγή: diorismos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου