Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Ε.Ο.Α.Κ.:Η αποστολή της Εθνικής για την ρεβάνς της Πολωνίας

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Κωφών Ποδοσφαίρου στην Πορταριά Πηλίου εν όψει του επαναληπτικού προκριματικού αγώνα με αντίπαλο την Πολωνία, ο οποίος θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 10 Ιουλίου στο Προσόφ (προάστιο της Βαρσοβίας).
Ο Απόστολος Σταυρόπουλος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του κι έτσι δεν θα μπορέσε να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2011 (Δανία). Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων που είχε γίνει στις 29 Μαϊου στην Τρίπολη έληξε ισόπαλο 2-2. 

Κατόπιν επιλογής του ομοσπονδιακού προπονητή Νεκτάριου Σαβούρδου οι 18 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει την Παρασκευή το πρωί για την Πολωνία, είναι οι Επαμεινώνδας Κώνστας, Αντώνης Καραχάλιος, Ανδρέας Ανδρούτσος, Πέτρος Γιάσιας, Γιάννης Γκόντσιλ, Δημήτρης Δημάκος, Δονάτος Γιαννόπουλος, Ηλίας Καναβογιάννης, Αντώνης Λαυρεντίδης, Δημήτρης Μάγκος, Χρήστος Μιχαλάρης, Νίκος Μπαλής, Ιωακείμ Νικολαϊδης, Γιάννης Παπαδάκης, Θεοφάνης Πρίφτης, Άλκης Ραμαντάνης, Γιώργος Ρήγας, Νίκος Τουάρδης.

Με δηλώσεις του στο hafdeaf.gr ο κ.Σαβούρδος τόνισε: «Πιστεύω ότι κάναμε μία καλύτερη προσπάθεια, όσον αφορά την προετοιμασία, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Τα παιδιά δούλεψαν όσο έπρεπε για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και είναι όλα τους αποφασισμένα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουμε την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μέσα στην Πολωνία».

Πηγή: Ε.Ο.Α.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου