Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

...και η μπάλα στα δίχτυα!

Το 1ο Τουρνουά Ακαδημίας Ποδοσφαίρου διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού Συκεών, το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιουνίου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Λεχόβου 7, περιοχή Κρυονερίου). 
Οι κατηγορίες θα είναι junior (9Χ9 αθλητές και διάρκεια 2Χ25) και bambini (8Χ8 αθλητές και διάρκεια 2Χ25). 
Οι τελικοί αγώνες θα διεξαχθούν στις 12.30 το μεσημέρι της Κυριακής και αμέσως μετά θα γίνουν οι απονομές. Οι νικήτριες ομάδες θα τιμηθούν με αναμνηστικά κύπελλα, ενώ όλοι οι αγωνιζόμενοι αθλητές θα λάβουν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα. 

Τρόπος διεξαγωγής 
Οι ομάδες θα χωριστούν σε ομίλους και θα αγωνισθούν όλοι με όλους. 
Θα σημειώνεται το σκορ και θα τηρείται βαθμολογία. Στο τέλος του τουρνουά θα υπάρξουν αγώνες κατάταξης (play off). 
Σε περίπτωση ισοβαθμίας 2 ομάδων, θα ληφθεί υπόψη κατά σειρά ο μεταξύ τους αγώνας, η διαφορά τερμάτων μεταξύ άμυνας – επίθεσης και τα περισσότερα τέρματα στην επίθεση. 
Σε περίπτωση ισοβαθμίας 3 ομάδων θα ληφθεί υπόψη κατά σειρά η βαθμολογία στους μεταξύ τους αγώνες, η διαφορά τερμάτων μεταξύ άμυνας – επίθεσης και τα περισσότερα τέρματα στην επίθεση. 
Οι ομάδες που θα καταλάβουν την 4η θέση στον όμιλό τους θα αγωνισθούν την Κυριακή 13 Ιουνίου για τις θέσεις 7 και 8. Οι ομάδες που θα καταλάβουν την 3η θέση στον όμιλό τους θα αγωνισθούν την Κυριακή 13 Ιουνίου για τις θέσεις 5 και 6. Οι ομάδες που θα καταλάβουν την 2η θέση στον όμιλό τους θα αγωνισθούν την Κυριακή 13 Ιουνίου για τις θέσεις 3 και 4. Οι ομάδες που θα καταλάβουν την 1η θέση στον όμιλό τους θα αγωνισθούν την Κυριακή 13 Ιουνίου για τις θέσεις 1 και 2.

Αναλυτικά το πρόγραμμα θα το βρείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου