Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Δήμος Νεάπολης: Μειωμένες τιμές στα καλοκαιρινά προγράμματα για παιδιά

Καλοκαιρινές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης για τα παιδιά και στήριξη στους εργαζόμενους γονείς με μειωμένες τιμές προσφέρει και φέτος ο Δήμος Νεάπολης
Λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, ο Δήμος Νεάπολης επιθυμεί και επιδιώκει να στηρίξει και να διευκολύνει τους εργαζόμενους και όχι μόνο γονείς να προσφέρουν στα παιδιά τους ξεγνοιασιά, δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, χρώμα και περιπέτεια μέσα από τα καλοκαιρινά προγράμματα για παιδιά που υλοποιεί και φέτος, με νέες μειώσεις στις ήδη χαμηλές τιμές του.
Παιδικές κατασκηνώσεις
Το καλοκαίρι θέλει ξεγνοιασιά, ελευθερία, χρώμα και περιπέτεια. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πραγματοποιείται το κατασκηνωτικό πρόγραμμα για τα παιδιά των δημοτών και κατοίκων της Νεάπολης που δεν έχουν τη δυνατότητα μέσω των Ασφαλιστικών Ταμείων τους να παρακολουθήσουν κάτι ανάλογο. Και το φετινό κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου Νεάπολης θα φιλοξενηθείστην YUPPI CAMP στην Κρυοπηγή του νομού Χαλκιδικής, με σύγχρονες και φιλόξενες εγκαταστάσεις, στελεχωμένες από άριστα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Εγγραφές: Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής (Δημαρχείο Νεάπολης –2ος όροφος) από τις 3 έως τις 16 Ιουνίου και ώρες 8.30 π.μ. έως 1 μ.μ., τηλ. 2310 671100, εσωτ.177. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου