Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Άτακτα παιδιά στην πόλη, ανοιξιάτικη εκδήλωση


Μια παιδική προβολή, ένα ατίθασο παραμύθι και μια σειρά από σκαμπρόζικες κατασκευές είναι τα συστατικά στοιχεία για την πιο παιχνιδιάρικη εκδήλωση της πόλης. Βασικό θέμα όμως γύρω από το οποίο κινούνται όλα είναι οι ανοιξιάτικες σκανταλιές, που σκοπό έχουν να σκορπίσουν χαμόγελα.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 8 Μαΐου 2010, στις 12:00 το μεσημέρι. Θα ξεκινήσει με Το Κόκκινο Μπαλόνι (34ʼ), ένα κλασικό παιδικό αριστούργημα του 1956, βραβευμένο με ένα Όσκαρ και ένα Χρυσό Φοίνικα.

Το θέμα της ταινίας η ιστορία ενός αγοριού που γίνεται φίλος με ένα άτακτο κόκκινο μπαλόνι και αλωνίζουν τους δρόμους του Παρισίου σε μια νοσταλγική περιπέτεια πόλης. Η ταινία διαθέτει ελάχιστους γαλλικούς διαλόγους και θα προβληθεί με ελληνικούς υπότιτλους.

Αμέσως μετά, ο βραβευμένος συγγραφέας Πέτρος Χατζόπουλος θα σας διηγηθεί τη μεγαλύτερη σκανταλιά της Μικρής Ρουάλας (Εκδόσεις Καστανιώτη), από ένα βιβλίο αφιερωμένο σʼ ένα κορίτσι που δεν μοιάζει με τα άλλα.
Ο λόγος; Το ότι είναι ανακατωσούρα και καλομαθημένη, δεν διστάζει να πάρει σβάρνα τα πεζοδρόμια με τουπέ μικρής πριγκιπέσας.

Και για το τέλος, κάτι πολύ χρήσιμο. Βγάζουμε όλοι μαζί το άχτι μας σε μια σειρά κατασκευών για να πάμε σπίτια μας ήρεμοι και χαμογελαστοί.

Εσείς, παιδιά, ότι φτιάξετε θα το πάρετε μαζί σας.
Η εκδήλωση είναι εντελώς δωρεάν!

Exile Films
Αθηνάς 12, 3ος όροφος
Μοναστηράκι
τηλ: 210-3223395


Πηγή: infokids.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου