Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Tactile Minds

Πορνογραφικά περιοδικά υπάρχουν πολλά, για τυφλούς όμως ένα. Ονομάζεται Tactile Minds («ψηλαφητά μυαλά» σε ελεύθερη ελληνική μετάφραση) και μόλις προσγειώθηκε στο εμπόριο με την αποστολή να προσφέρει «απτές απολαύσεις» σε άτομα με προβλήματα όρασης. 
Δημιούργημα της 35χρονης Καναδής Λίζα Μέρφι, το εν λόγω βιβλίο, το πρώτο στην κατηγορία του, ήρθε, κατά τα λεγόμενα της συντακτικής του ομάδας, να καλύψει το κενό που υπήρχε στην αγορά του ερωτικού Τύπου. «Δεν υπάρχουν περιοδικά για ενηλίκους που να έχουν ψηλαφητές εικόνες γυμνών», σημειώνει η Μέρφι σύμφωνα με την οποία, η «χάρη» του Tactile Minds επεκτείνεται και πέρα από τις τάξεις των αόμματων. «Ακόμη και άνθρωποι που βλέπουν κανονικά το βρίσκουν απολαυστικό επειδή μπορούν να το αγγίζουν», τονίζει η δημιουργός. Μάλιστα, η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής τα περισσότερα αντίτυπα έχουν αγοραστεί από άτομα αρτιμελή. 
Καλά όλα αυτά με τις ανάγλυφες εικόνες. Αυτή, ωστόσο, που μάλλον δεν είναι ανάγλυφη είναι η διόλου ευκαταφρόνητη τιμή του εντύπου η οποία ανέρχεται στα 225 δολάρια και χαρακτηρίζεται «λογική» από τη δημιουργό. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς «πόση δουλειά απαιτήθηκε για να πάρει αυτό την τελική του μορφή». Κάθε γυμνή εικόνα χρειάστηκε περίπου 50 ώρες για να δημιουργηθεί. 

Πηγή: Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου