Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Open House 2010


Το Κολλέγιο Ανατόλια ανοίγει για πρώτη φορά τις πύλες του στο ευρύ κοινό και διοργανώνει μια μεγάλη εκδήλωση, το Open House 2010.

Την Κυριακή 25 Απριλίου, από τις 11πμ έως τις 2μμ, η μέρα θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου και τους γονείς τους που θέλουν να γνωρίσουν από κοντά το Ανατόλια. 

Για πρώτη φορά, καθηγητές, διοικητικό προσωπικό αλλά και μαθητές θα υποδεχθούν και θα ξεναγήσουν τους επισκέπτες στους χώρους και τις εγκαταστάσεις του Ανατόλια. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα γίνουν παρουσιάσεις των πρότυπων εκπαιδευτικών προγραμμάτων του κολλεγίου καθώς και των ποικίλων εξωσχολικών δραστηριοτήτων στους τομείς του αθλητισμού και του πολιτισμού, ενώ παράλληλα οι επισκέπτες θα ενημερωθούν για τη φιλοσοφία και το όραμα του Ανατόλια.

Είναι μια ημέρα γιορτής, κατά τη διάρκεια της οποίας, όλοι οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις, πρωτότυπα παιχνίδια, ειδικά εργαστήρια, αθλοπαιδιές αλλά και να επικοινωνήσουν με το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό του οργανισμού για εκπαιδευτικά θέματα.

Τα παιδιά που θα έρθουν τη μέρα εκείνη θα συμμετάσχουν σε κλήρωση για 2 δωρεάν συμμετοχές στη θερινή κατασκήνωση αγγλικών του Ανατόλια “Rainbow Summer Camp” και 1 δωρεάν συμμετοχή στο πρωτοποριακό πρόγραμμα “Anatolia Science Summer Camp”.

Για περισσότερες πληροφορίες: Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων, τηλ. 2310 398309, 398220.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου