Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Ημερίδα Κατά της Σωματικής Τιμωρίας στα Παιδιά

Σήμερα, 26 Απριλίου, στις 18:30, διοργανώνεται ημερίδα κατά της σωματικής τιμωρίας στα παιδιά.
Θα μιλήσουν οι :
ΜΟΣΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, βοηθός του Συνηγόρου του Πολίτη (Υπεύθυνος Κύκλου Δικαιωμάτων του Παιδιού), Νομικός-Εγκληματολόγος, ειδικός σε θέματα παραβατών, κοινωνικά αποκλεισμένων νέων και προστασίας των δικαιωμάτων του παιδιού και συνιδρυτής της Κοινωνικής Οργάνωσης Υποστήριξης Νέων «ΑΡΣΙΣ».

ΧΑΤΖΗΒΑΡΝΑΒΑ ΕΥΗ, Κοινωνιολόγος, Διευθύντρια της Διεύθυνσης Έρευνας, Σχεδιασμού, Αξιολόγησης και Τεκμηρίωσης στο Ινστιτούτο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (Ι.Κ.Π.Α.), το οποίο και εκπροσωπεί στο Δίκτυο για την «Πρόληψη και Καταπολέμηση της Σωματικής Τιμωρίας στα Παιδιά». Είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Εμπειρογνωμόνων «Πολιτικές και έρευνα για τις άδειες για γονείς και άλλους φροντιστές» και υπήρξε μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για Παιδιά και Οικογένειες του Συμβουλίου της Ευρώπης. Συμμετείχε ενεργά στην ανάπτυξη των προγραμμάτων Home-Start στη χώρα μας.
ΤΟΥΛΟΥΠΗ ΙΩΑΝΝΑ, Συντονίστρια του Home Start Ν. Ιωνίας – Βόλου από το 2007 και υπεύθυνη για την καμπάνια Κατά της Σωματικής Τιμωρίας στα Παιδιά. Είναι σκηνογράφος – σκηνοθέτης θεάτρου. Οι σπουδές της περιλαμβάνουν μεταπτυχιακό (ΜΑ) στο Κοινωνικό Θέατρο – Θέατρο Συνεργασίας και έχει συνεργαστεί με διάφορους φορείς σε εκπαιδευτικά προγράμματα.

Επίσης θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ " Το ξύλο δε βγήκε από τον Παράδεισο", ΕΒΥ ΕΡΤ

Gold Star - Διεύθυνση: Γιαννιτσών & Λαχανά,
Παλαιά, Βόλος Τηλ.: 24210 24855

Είσοδοι: 1 πύλη επί της Λαχανά & Γιαννιτσών, και 2 πύλες πίσω από το γήπεδο του Μαγνησιακού με άνετο πάρκινγκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου