Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Σχολείο-υπόδειγμα λειτουργεί με αυτόματες βρύσες, απινιδωτή και πολύχρωμες αίθουσες στον Εύοσμο

Όμορφες εικόνες καταγράφονται σε δημοτικό σχολείο στον Εύοσμο στη Θεσσαλονίκη, σε αντίθεση με τις συχνές καταγγελίες για χαλασμένα καλοριφέρ, μισογκρεμισμένες τάξεις στις οποίες πέφτουν σοβάδες, σπασμένα θρανία και παράθυρα, ξεχαρβαλωμένες πόρτες...

Ο Νίκος Τσιαδήμος, διευθυντής της εκπαιδευτικής δομής αναφέρει πως στο κτίριο λειτουργούν, μεταξύ άλλων, αυτόματες βρύσες με φίλτρα όπως επίσης και απινιδωτής, ενώ τις αίθουσες πλαισιώνουν πολύχρωμες ζωγραφιές και καινούργια θρανία δημιουργώντας έτσι ένα πιο φιλόξενο και ευχάριστο περιβάλλον στα παιδιά.

«Υπάρχουν πολλά σχολεία σαν το δικό μας, κάνουν μία σιωπηλή προσπάθεια να κάνουν το καθήκον τους και ακόμη παραπάνω» σημείωσε αρχικά για το 20ό δημοτικό σχολείο στον Εύοσμο.

«Είναι ένα σχολείο που πάει κόντρα σε μία κατάσταση που υπάρχει στη χώρα μας, όπου δεν υπάρχει συνέπεια. Εμείς προσπαθούμε να έχουμε συνέχεια. Για πάρα πολλά χρόνια οι προηγούμενοι διευθυντές έβαλαν θεμέλια, δούλεψαν πάρα πολύ στα κτιριακά προβλήματα της περιοχής του σχολείου» πρόσθεσε ο κ. Τσιαδήμος.

«Με τα προβλήματα της περιοχής, προσπάθησαν να βάλουν το δικό τους χρώμα. Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι που δεν υπάρχει στο κράτος μας, το οποίο λέγεται συνέχεια» συμπλήρωσε για την προσπάθεια των προηγούμενων διευθυντών στον Εύοσμο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου