Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Τηλεοπτική σειρά: We Might Regret This


Μια νέα τηλεοπτική κωμική σειρά γεμάτη ανατροπές προβάλλεται από το BBC. Η σειρά "We Might Regret This" επικεντρώνεται σε μια τετραπληγική καλλιτέχνιδα, την τριαντάχρονη Freya, που μετακομίζει στο Λονδίνο με τον σύντροφό της, τον πενηντάχρονο δικηγόρο Abe και την προσωπική της -για όλο το εικοσιτετράωρο- βοηθό. 

Λόγω της αναπηρίας τής Freya, η συμβίωση περιλαμβάνει επίσης προσωπικούς βοηθούς, οι οποίοι είναι πάντα εκεί - ένα τρίτο άτομο που ακούει κάθε ρομαντική στιγμή και προσωπική/ οικιακή συνομιλία. Η Freya δεν μπορεί να βρει το κατάλληλο άτομο για να αναλάβει το ρόλο του προσωπικού βοηθού της και αντ' αυτού καλεί τη χαοτική και παρορμητική καλύτερη φίλη της, Jo, να αναλάβει τη δουλειά.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν η Kyla Harris ως Freya, ο διάσημος από τα The Outlaws and Spy, Darren Boyd ως Abe, η έμπειρη ηθοποιός Elena Saurel ως Jo, η γνωστή από το Raised by Wolves' Aasiya Shah και η κωμική ηθοποιός Sally Phillips.

Η ιστορία είναι εμπνευσμένη από τη βιωμένη εμπειρία των συν-σεναριογράφων Kyla Harris και Lee Getty και την περίοδο της Lee ως προσωπικής βοηθού της Harris στην πραγματική ζωή. Οι πρώτες κριτικές επαίνεσαν τη σειρά, με κάποιους να σημειώνουν ότι η εκπομπή ανατρέπει τις συνηθισμένες απεικονίσεις σχετικά με τη ζωή των γυναικών με αναπηρία.

Η σειρά ολοκληρώνεται σε έξι επεισόδια.

Ευλαμπία Αγγέλου
Διερμηνέας Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας
Ανεξάρτητη Ερευνήτρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου