Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

ACT NOW-Ποια είναι η νέα δράση του μικρού Λέανδρου: «Σας περιμένω να με υποστηρίξετε»

Σε ακόμη μια κίνηση ανθρωπιάς και στήριξης των ατόμων με αναπηρίες προχώρησε ο Λέανδρος, ο μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ που όλοι γνωρίσαμε το 2022, όταν έβαλε το ωραιότερο γκολ στο ημίχρονο της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Αυτή τη φορά, ο Λέανδρος Παπαχαραλαμπίδης ίδρυσε τον οργανισμό ACT NOW, ο οποίος στοχεύει στην προσβασιμότητα και τη συμπερίληψη των ΑμεΑ, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το μεγαλείο ψυχής του.

Στο πλευρό του Λέανδρου, βρίσκονται εξαίρετοι άνθρωποι από ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων, όπως επιστήμονες, καλλιτέχνες και αθλητές, που με τις εξειδικευμένες γνώσεις τους και την εμπειρία τους θα βοηθήσουν στη δημιουργία ενός κόσμου περισσότερο προσβάσιμου σε όλους.

«Τι είναι η ACT NOW; Είναι ένας οργανισμός, που έχει ως αντικείμενο τη συμπερίληψη και την προσβασιμότητα. Όσοι θέλετε και μπορείτε, σας περιμένω να με υποστηρίξετε», σημειώνει ο Λέανδρος.

Μεταξύ άλλων, τη νέα δράση του μικρού Λέανδρου στηρίζει και η πρωταθλήτρια ΑμεΑ Τάνια Κεραμιδά, η οποία υπογραμμίζει ότι πρόκειται για ένα πρόγραμμα δράσεων και συμβουλευτικής προς όλους τους ανθρώπους, με όραμα τη δημιουργία μιας προσβάσιμης καθημερινότητας για όλους.

«Στην ουσία είμαστε νέοι κυρίως άνθρωποι, της τέχνης, των επιστημών, του αθλητισμού, που μέσα από δράσεις ασκούμε συμβουλευτική και ενημέρωση σε δήμους, σε πολίτες, σε φορείς και έχουμε σκοπό να κάνουμε τις ζωές όλων μας πιο προσβάσιμες: της μητέρας με το καρότσι, των ανθρώπων με αμαξίδιο, των τυφλών, των ηλικιωμένων, του ποδηλάτη, όλων των ανθρώπων είτε έχουν αναπηρία είτε όχι», τόνισε μιλώντας στο OPEN η αθλήτρια.


Πηγή: metrosport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου