Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Εσπερίδα: «Από την Απελευθέρωση στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο: Συγκρούσεις και Περιβάλλον στη Νεότερη Ιστορία της Μακεδονίας»

Το Ίδρυμα Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα και της Νεότερης Ιστορίας της Μακεδονίας και η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας (Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας) σας προσκαλούν σε επιμορφωτική εσπερίδα με θέμα: «Από την Απελευθέρωση στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο: Συγκρούσεις και Περιβάλλον στη Νεότερη Ιστορία της Μακεδονίας» που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου και ώρα 17:30 στην αίθουσα «Αλέξανδρος Χαΐτογλου» του Μουσείου.

Η εσπερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων καθώς και σε όσες/ους ασχολούνται με το διδακτικό αντικείμενο της Ιστορίας. Η εσπερίδα θα ολοκληρωθεί με τη διεξαγωγή βιωματικού εργαστηρίου και οι συμμετέχοντες/-ουσες θα παραλάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Για την εγγραφή σας απαραίτητη είναι η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής: https://forms.gle/nuDD4wDjH7Jx1E156 μέχρι τις 24/1/2024.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη σχετική ιστοσελίδα ή να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του Μουσείου: 2310 229778, κατά τις ώρες 13:00 – 15:00 (υπεύθυνη συντονισμού Κατερίνα Τζαβάρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου