Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Ο Νίκος Γαβαλάς βραβεύτηκε για την ακουστική περιγραφή των αγώνων στα άτομα με οπτική αναπηρία στην «Γιορτή των Κορυφαίων»

Η «Γιορτή των Κορυφαίων» του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) που φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (21/12) στο Μέγαρο Μουσικής. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ, όπως κάθε χρόνο, εκτός από τις βασικές κατηγορίες των Κορυφαίων, τίμησε με ειδικές βραβεύσεις αθλητές και αθλήτριες, προπονητές, παράγοντες και συλλόγους με αξιόλογη πορεία στον αθλητισμό και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Ανάμεσά τους και ο διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς.

Ο ΠΣΑΤ επιβράβευσε την κοινωνική πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο, για την παροχή ακουστικής περιγραφής σε άτομα με οπτική αναπηρία σε όλους τους εντός έδρας αγώνες των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα στην Ευρώπη που εισήγαγε τη συγκεκριμένη υπηρεσία και μετά την παρουσίαση του αξιέπαινου εγχειρήματος από τον Διευθυντή Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Νίκο Γαβαλά στο 10ο Διεθνές Αθλητικό Συνέδριο του ΠΣΑΤ στην Αρχαία Ολυμπία… έφτασε η ώρα για την ειδική βράβευσή του στη «Γιορτή των Κορυφαίων».

Πηγή: Newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου