Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Best Toys Ambassadors: Δράση των Learning Tube και του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος

Best Toys Ambassadors: Ένας νέος θεσμός από τα ελληνικά επιτραπέζια παιχνίδια Learning Tube - Learning Cube, όπου νέοι και νέες με σύνδρομο Down γίνονται πρεσβευτές των παιχνιδιών και τα παρουσιάζουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο! 

Μια ιδιαίτερη και πολύ συγκινητική πρωτοβουλία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία που θα αναδείξει τους “Best Toys Ambassadors” δηλ. τους καλύτερους πρεσβευτές παιχνιδιών!

Το παιχνίδι αποτελεί μια κατεξοχήν ψυχαγωγική δραστηριότητα που απαιτεί κυρίως όρεξη, θετική αύρα και πολλά χαμόγελα από όποιον συμμετέχει. Ταυτόχρονα όλα αυτά τυγχάνει και αποτελούν δομικά στοιχεία της προσωπικότητας παιδιών με σύνδρομο Down. ‘Ετσι για φέτος αποφασίστηκε η παρουσίαση όλων των νέων επιτραπέζιων παιχνιδιών των σειρών Learning Tube και Learning Cube, να αναλάβουν μέλη του ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN ΕΛΛΑΔΟΣ

Με την υποστήριξη της Public και βασικό στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας παιδιών με αναπηρία και της ίσης και δίκαιης συμμετοχής τους σε εμπορικές και κοινωνικές δράσεις, οι “Best Toys Ambassadors” θα φιλοξενηθούν στο κατάστημα Public (Τσιμισκή 24) στη Θεσσαλονίκη και θα αναλάβουν να μας ξεναγήσουν στον όμορφο κόσμο της γνώσης που προσφέρουν τα Learning Tube μέσα από το παιχνίδι!

Η δράση θα πραγματοποιηθεί:
το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 12.00 - 15.00 
την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 18.00 - 21.00 

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα παιχνίδια, να μάθουν τον τρόπο με τον οποίο παίζονται και τις ποιοτικές διαδράσεις που μπορούν να αναπτυχθούν από την χρήση τους, από μια ομάδα “ξεχωριστών” νέων που έχουν εκπαιδευτεί από την Κ-ΤΟΥΖ για τον σκοπό αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου