Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Όταν κανείς δεν εμφανίστηκε στο πάρτι γενεθλίων της 5χρονης κόρης της, αυτή η μαμά έσωσε την κατάσταση

Η πεντάχρονη Willa Fitzgerald από το Τέξας των ΗΠΑ ήταν πολύ ενθουσιασμένη για το πάρτι των πέμπτων γενεθλίων που θα γιόρταζε μαζί με μια ομάδα φίλων από το σχολείο. Ωστόσο, 20 λεπτά μετά την έναρξη του πάρτι, κανείς δεν είχε εμφανιστεί, αναφέρει το upworthy.

«Σκέφτηκα, όχι, δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ως μαμά, το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι η κόρη μου, για πρώτη φορά σε ηλικία 5 ετών, να βιώσει αυτό το είδος κοινωνικής απόρριψης», είπε η μαμά της Willa, Alexa.

Τα μέσα Ιουνίου είναι μια πολυάσχολη εποχή του χρόνου για πολλές οικογένειες και είναι κατανοητό ότι πολλοί από τους προσκεκλημένους ήταν απασχολημένοι. Ωστόσο, το 30% των προσκεκλημένων απάντησαν ναι, οπότε υπέθεσε ότι θα ήταν αρκετοί. Δυστυχώς όμως, δεν εμφανίστηκαν.

Η μητέρα αποφάσισε να κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να γίνει το πάρτι. Επικοινώνησε με την ομάδα της γειτονιάς στο Facebook για να δει αν κάποιος θα ήθελε να περάσει για να ευχηθεί στη Willa. «Αν κάποιος έχει μικρά παιδιά και ψάχνει κάτι να κάνει αυτή τη στιγμή, κανείς δεν εμφανίστηκε στο πάρτι γενεθλίων της κόρης μου. Είναι το πρώτο (και πιθανότατα το τελευταίο) πάρτι της. Θα θέλαμε να το γιορτάσουμε μαζί σας», έγραψε στην ομάδα .

Μέσα σε λίγα λεπτά, κόσμος άρχισε να εμφανίζεται στο εστιατόριο για να ευχηθεί χρόνια πολλά στη νεαρή εορτάζουσα. «Όλο το εστιατόριο ήταν γεμάτο με οικογένειες», έγραψε αργότερα η Alexa στο Instagram. «Παππούδες και γιαγιάδες, έφηβοι, ακόμη και εντελώς άγνωστοι εμφανίστηκαν για να ευχηθούν χρόνια πολλά. Ήταν απίστευτο. Πολλοί από αυτούς έφεραν ακόμη και δώρα».

«Θέλω απλώς να πω ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους», έγραψε. «Δεν εμφανίστηκες μόνο για το κοριτσάκι μου, αλλά και για μένα. Με ενθάρρυναν να προχωρήσω όταν ένιωσα ότι είχα αποτύχει ως μαμά. Ευχαριστώ», καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου