Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Πρόσκληση για εθελόντριες/ εθελοντές στα συνέδρια EARLI και EARLI JURE

Φέτος το συνέδριο EARLI (22/08/23-26/08/23) και το συνέδριο EARLI JURE (20/08/23-21/8/23) θα διεξαχθούν για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία του τμήματος Ψυχολογίας, ΑΠΘ και του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής, ΠαΜακ και πιστεύουν ότι η συμμετοχή σου είναι πολύ σημαντική!

Πως θα γίνω εθελόντρια/εθελοντής;
Στο επισυναπτόμενο αρχείο, στη σελίδα 3, θα βρεις τη φόρμα συμμετοχής καθώς και περισσότερες πληροφορίες για το πλαίσιο της εθελοντικής εργασίας.

Που; Θεσσαλονίκη
Πότε; 19-26 Αυγούστου ή 21-26 Αυγούστου

Μπορώ να παρακολουθήσω το συνέδριο ως εθελόντρια/εθελοντής ;
Φυσικά! Όλες τις υπόλοιπες ώρες, εκτός της βάρδιας σου, μπορείς να το παρακολουθήσεις δωρεάν!

Προθεσμία δήλωσης; Μέχρι 7 Απριλίου

Τι είναι το EARLI;
Η Ευρωπαϊκή Εταιρεία για την Έρευνα στη Μάθηση και τη Διδασκαλία (European Association for Research on Learning and Instruction,EARLI) είναι μία διεθνής επιστημονική κοινότητα με πρωταρχικό στόχο την προαγωγή της έρευνας στο πεδίο της μάθησης και της διδασκαλίας. Το συνέδριο του EARLI, το οποίο λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια, αποτελεί τη σπουδαιότερη επιστημονική συνάντηση στο πεδίο της έρευνας για τη μάθηση και τη διδασκαλία στην Ευρώπη και μεταξύ των σπουδαιότερων στο πεδίο διεθνώς.

Τι είναι το EARLI JURE;
Το JURE (Junior Researchers of EARLI) είναι το δίκτυο νέων ερευνητών/ριών του EARLI και είναι αφιερωμένο στα ενδιαφέροντα νεαρών ερευνητών και ερευνητριών στο πεδίο της μάθησης και της διδασκαλίας.Ο πρωταρχικός στόχος του δικτύου JURE είναι να εκπροσωπεί και να υποστηρίζει φοιτητές/ριες μεταπτυχιακού και διδακτορικού επιπέδου σε θέματα μάθησης και διδασκαλίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου