Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Μπίλι Άιλις: «Το να ζεις με σύνδρομο Τουρέτ είναι εξουθενωτικό»

Η Μπίλι Άιλις είχε υπάρξει από την αρχή της καριέρας της ανοιχτή για πράγματα που βιώνει και ζητήματα που την απασχολούν, όπως η κατάθλιψη και η σχέση της με το σώμα της. 

Τώρα η 20χρονη ποπ σταρ ρίχνει φως και στο γεγονός ότι ζει με σύνδρομο Τουρέτ. 

Σε συνέντευξή της λοιπόν, στην εκπομπή «My Next Guest Needs No Introduction» με οικοδεσπότη τον Ντέιβιντ Λέτερμαν που προβάλλεται στο Netflix, η Άιλις επανέλαβε κάποιο τικ της μπροστά στην κάμερα και σχολίασε: «Αν με κινηματογραφήσεις για πολλή ώρα, θα δεις αρκετά τικ». 

Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτά είναι πράγματα που δεν θα παρατηρήσεις ποτέ αν κάνεις απλά μια κουβέντα μαζί μου, αλλά για μένα, είναι πολύ εξουθενωτικά». 

Για όσους δεν γνωρίζουν, το σύνδρομο Τουρέτ εμφανίζεται συνήθως στην παιδική ηλικία και προκαλεί φωνητικά αλλά και κινησιολογικά τικ.

Όπως εξήγησε η Μπίλι Άιλις, αγαπά να μιλάει για την εμπειρία της με το σύνδρομο Τουρέτ, αλλά, όπως αποκάλυψε, δεν υπάρχουν πάντα θετικές αντιδράσεις από τους άλλους. 

«Η πιο συνηθισμένη αντίδραση του κόσμου είναι να γελάνε γιατί νομίζουν ότι προσπαθώ να γίνω αστεία. Αυτό πάντα με κάνει να νιώθω πολύ προσβεβλημένη», σχολίασε.

Με πληροφορίες από το BBC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου