Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Σεμινάριο για την έννοια, τη χρήση και τη λειτουργία της Απτικής Περιήγησης (Tactile Tour)

Στο πλαίσιο της εκστρατείας W. A. N. T. (WE ALL Need Theatre), μια δράση του ευρωπαϊκού προγράμματος "Inclusive Theatre(s)" (Inclusive Theaters - Creative Europe) για τη σημασία της πρακτικής εφαρμογής της προσβασιμότητας στο Θέατρο, η Δρ Εμμανουέλα Πατηνιωτάκη την Κυριακή 10 Απριλίου 5-7μμ στο ΙΣΟΝ Θέατρο - Χορός θα παραδώσει δίωρο εισαγωγικό σεμινάριο για την έννοια, τη χρήση και τη λειτουργία της Απτικής Περιήγησης, του λεγόμενου Tactile Tour, όπως εφαρμόζεται στο θέατρο ως υπηρεσία προσβασιμότητας για τυφλά άτομα ή άτομα με μειωμένη όραση!

* Η ομάδα ΘΕΑΜΑ Θέατρο Ατόμων με Αναπηρία - Theama Theater of Disabled People είναι εταίρος στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Inclusive Theater(s).

Είσοδος Δωρεάν
Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 2130411546!

Η Εμμανουέλα Πατηνιωτάκη είναι ακαδημαϊκός, ερευνήτρια στον χώρο της Προσβασιμότητας, κάτοχος διδακτορικού τίτλου (PhD) από το Imperial College London με πολυετή έρευνα στην Καθολική Προσβασιμότητα και στα μέσα και τους τρόπους επίτευξής της. Έχει ακαδημαϊκή έδρα στο University College London και είναι ιδρύτρια της εταιρείας παροχής υπηρεσιών προσβασιμότητας ATLAS E.P. Ασχολείται με την παροχή υπηρεσιών και μέσων προσβασιμότητας από το 2008 στο θέατρο, τον κινηματογράφο, σε συναυλίες, στην τηλεόραση, σε ζωντανές εκδηλώσεις και στην εκπαίδευση. Πρόσφατα δημοσίευσε τον Εθνικό Οδηγό Υποτιτλισμού για Λόγους Προσβασιμότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου