Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Διανομή αθλητικού υλικού σε σχολεία του Αρκαλοχωρίου

Παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Αυγενάκη έγινε χθες η διανομή αθλητικού υλικού στους σεισμόπληκτους μαθητές του 1ου και 2ου Δημοτικού Αρκαλοχωρίου, το οποίο συ-γκεντρώθηκε από την εκδήλωση «Παίζουμε ποδόσφαιρο για τα παιδιά του Δήμου Μινώα Πεδιάδας» που διοργανώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

«Με την αμέριστη συμπαράστασή μας συγκεντρώθηκαν αρκετά χρήματα και αποδίδονται σε αθλητικό υλικό για όλα τα σχολεία, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. Τα χαμόγελα και ο ενθουσιασμός των παιδιών είναι η σπουδαιότερη επιβράβευση όλων», τόνισε ο υφυπουργός.

Στο Αρκαλοχώρι βρέθηκε και το πούλμαν ΑμεΑ της ΟΣΕΚΑ, με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας να καλούν τα παιδιά στο «Λίντο» για τους ημιτελικούς και τους τελικούς του Final 4 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο. «Καλέσαμε τα παιδιά και τα προτρέψαμε να πάρουν τους γονείς και τους φίλους τους και να έρθουν να παρακολουθήσουν τις σπουδαίες προσπάθειες των αθλητών ΑμεΑ», ανέφερε ο κ. Αυγενάκης.

Ανάλογες επισκέψεις έγιναν ακόμα στο 4ο Δημοτικό Αλικαρνασσού, το 1ο Δημοτικό Γαζίου και το 43ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου.​

Το πρόγραμμα του Final 4

Οι ημιτελικοί του Final 4 της Α1 μπάσκετ με αμαξίδιο πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή (18/4/2022) στο «Λίντο», με το εξής πρόγραμμα: Παναθηναϊκός – Άτλας (5μμ), Μέγας Αλέξανδρος – Δωδεκάνησος (8μμ).

Ο μικρός τελικός ήταν προγραμματισμένος για τη Μεγάλη Δευτέρα στις 2μμ, ο τελικός στις 5μμ κι αμέσως μετά η Τελετή Λήξης, με τις βραβεύσεις.

Πηγή: Πατρίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου