Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

ΟΡΓΑΝΟΥΛΗΔΕΣ: Εκπαιδευτικό webinar για γονείς, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες Υγείας

Τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2021, Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων και Μεταμοσχεύσεων, πραγματοποιείται ένα εκπαιδευτικό webinar για γονείς, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες Υγείας με αντικείμενο τους Οργανούληδες. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που ξεκίνησε από την Αγγλία, και ταξιδεύει ήδη σε Σκωτία και Καναδά, ξεκίνησε να διδάσκεται και στην Ελλάδα για να μοιραστεί μαζί μας συμβουλές για τη φροντίδα της υγείας μας, αλλά και να μας μάθει τα πάντα για τη δωρεά οργάνων.

Πώς μπορούμε να συστήσουμε στα παιδιά με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο την καρδιά, τους πνεύμονες, τον νεφρό και τα άλλα όργανα του σώματος; Και πώς μπορούμε να μοιραστούμε μαζί τους τη γνώση γύρω από τη δωρεά οργάνων;

Δύσκολα ερωτήματα γίνονται εύκολες ιστορίες μέσα από τους χαρακτήρες των «Οργανούληδων», το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά 7 έως 11 ετών, που περιλαμβάνεται από τη σχολική σεζόν 2020/21 στις Δράσεις - Παρεμβάσεις και Προγράμματα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του μαθητικού πληθυσμού και πιο συγκεκριμένα στον ΙΘ θεματικό άξονα με τίτλο: «Προαγωγή της Δωρεάς Οργάνων και των Μεταμοσχεύσεων σε παιδιά και Εφήβους» (https://bit.ly/3npdYwa).

Γνωρίστε τους Οργανούληδες μέσα από ένα webinar ειδικά για γονείς, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες Υγείας. Συμμετοχή ελεύθερη, δεν απαιτείται εγγραφή.

Ένα εκπαιδευτικό webinar από τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων και το Ίδρυμα Ωνάση.

Δημιουργός «Οργανούληδων» Roydon Turner, All Good Co. (CIC).

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε e-mail: education@onassis.org 

Πηγή: livemedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου