Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Χωρίς τίτλους ευγενείας έρχεται η Οικογένεια Πατάτα

Εκμοντερνίζεται ο Κύριος και η Κυρία Πατάτα και πλέον δεν θα φέρουν τους τίτλους ευγενείας τους.

Σύμφωνα με το Variety και την ανακοίνωση της Hasbro, το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει το οικογενειακό πακέτο, που θα περιέχει δύο ενήλικες και μια παιδική "πατάτα". Μέσα στο κουτί θα υπάρχουν και 42 διαφορετικά αξεσουάρ, για να τα στολίσουν τα παιδιά όπως επιθυμούν. Το παιχνίδι θα λέγεται "Create Your Potato Head Family" και θα μπορεί να αντιπροσωπεύσει, όλα τα είδη πυρηνικών και μονοπυρηνικών οικογενειών, είτε φέρουν στρέιτ είτε γκέι γονείς.

"Η κουλτούρα εξελίσσεται", είπε η Kimberly Boyd, αντιπρόεδρος της Hasbro, σε συνέντευξή της με το Fast Company. "Τα παιδιά θέλουν να αντιπροσωπεύουν τις δικές του εμπειρίες. Ο τρόπος που υπάρχει η μάρκα—με το 'Κύριος' και 'Κυρία'—είναι περιορισμένος, τόσο στο φύλο, όσο και στην δομή της οικογένειας".

Το Mr. Potato Head κυκλοφόρησε το 1952 και αρχικά έφερε απλά ανδρικά αξεσουάρ, τα οποία, τα παιδιά μπορούσαν να καρφώσουν σε μια αληθινή πατάτα και να παίξουν μαζί της. Λίγα χρόνια αργότερα, κυκλοφόρησαν και να γυναικεία αξεσουάρ, ενώ το 2012 το ζευγάρι κυκλοφόρησε σε ένα πακέτο για να γιορτάσει την 60η επέτειό του.

Το ότι θα αναιρεθούν οι τίτλοι, δεν σημαίνει ότι θα αναιρεθούν και τα κλασικά παιχνίδια από τα ράφια. Το Potato Head θα πωλείται κανονικά σε ανδρική και γυναικεία εκδοχή, απλά δεν θα φέρει πλέον τους τίτλους 'Κύριος' και 'Κυρία'.

Τον Mr. Potato Head, τον γνωρίσαμε και μέσα από την ταινία "Toy Story" (1995), την φωνή του οποίου δάνειζε ο Don Rickles. Η Mrs. Potato Head (Estelle Harris) κάνει την εμφάνισή της στο "Toy Story 2" (1999) και μαζί υιοθετούν τους λούτρινους εξωγήινους με τα τρία μάτια.

Πηγή:  IGN Greece 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου