Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Πρόσκληση για συμμετοχή σε έρευνα: «Προσβασιμότητα & Κοινωνική Ένταξη των Κωφών & Βαρήκοων στην Ελληνική Κοινωνία: εμπόδια και προκλήσεις»

Η Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος (Ομ.Κ.Ε.) σας προσκαλεί για τη συμμετοχή σας σε έρευνα με ερωτηματολόγιο που διενεργείται στην Ελλάδα υπό την εποπτεία του κου Γεώργιου Σχοιναράκη- Μεταπτυχιακός Φοιτητής στο Πρόγραμμα International Development Master of Arts Program (IDMA) του Gallaudet University-Washington D.C. Σκοπός της έρευνας είναι να διερευνήσει τις ανάγκες και εμπόδια που αντιμετωπίζουν σήμερα στην Ελλάδα οι Κωφοί και Βαρήκοοι πολίτες.
Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και οι πληροφορίες που θα δώσετε μέσα από τις απαντήσεις σας θα συμβάλουν στην ανάδειξη και κατανόηση των ιδιαίτερων αναγκών των Κωφών/Βαρήκοων πολιτών της χώρας. Η συλλογή και ανάλυση των πληροφοριών με τη σειρά τους θα υποστηρίξουν την περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών προσβασιμότητας αλλά και δημιουργίας νέων υπηρεσιών και προγραμμάτων που θα προσδώσουν περισσότερα οφέλη στους Κωφούς και Βαρήκοους που ζουν κι εργάζονται στην Ελλάδα. Το ερωτηµατολόγιο είναι ανώνυµο και έχει αυστηρά ερευνητικό χαρακτήρα.
Μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:
Με γνώμονα πάντα την υποστήριξη της πρόσβασης όλων, το ερωτηματολόγιο είναι διαθέσιμο στην Ελληνική και στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.
Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις σχετικά με την έρευνα και το ερωτηματολόγιο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Συντονιστή της Έρευνας κο Σχοιναράκη Γεώργιο στο email G.Schinarakis@gmail.com
Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας!

Πηγή: ΟΜΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου