Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Διακήρυξη για την «Φιλοξενία ατόμων με ειδικές ανάγκες (Α.μ.Ε.Α.) σε πρόγραμμα ειδικής κατασκήνωσης, φιλοξενία παιδιών των Δημοτικών Σχολείων Καλαμαριάς

Η Αντιδήμαρχος Καλαμαριάς προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής, για την εκτέλεση της εργασίας «Φιλοξενία ατόμων με ειδικές ανάγκες (Α.μ.Ε.Α.) σε πρόγραμμα ειδικής κατασκήνωσης, φιλοξενία παιδιών των Δημοτικών Σχολείων Καλαμαριάς, που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, σε πρόγραμμα παιδικής κατασκήνωσης, και φιλοξενία ηλικιωμένων μελών του Κ.Α.Π.Η. Καλαμαριάς σε κατασκηνώσεις – κάμπινγκ, κατά τη θερινή περίοδο 2018», συνολικής προϋπολογισθείσης δαπάνης 139.486,99 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. (CPV:55243000-5).

Επιτρέπεται η υποβολή προσφοράς για μία ή περισσότερες ομάδες, αλλά για το σύνολο των υπηρεσιών της κάθε ομάδας.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Συστήματος.

Υποβολή προσφορών-Αποσφράγιση-Τόπος-χρόνος-γλώσσα
α) ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ :
Η Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.
β) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΕΣΗΔΗΣ: 18-05-2018.
γ) ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ και ώρα ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ: 10-06-2018 και ώρα 22:00.
δ) Γλώσσα σύνταξης των προσφορών είναι η Ελληνική.
ε) Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών γίνεται τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών και ώρα 10:00 π.μ.
Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας, δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστημα.
Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό υποβάλλεται μαζί με την προσφορά εγγύηση συμμετοχής που εκδίδεται υπέρ του συμμετέχοντος, για ποσό που αντιστοιχεί σε ποσοστό 2% της προϋπολογισθείσης δαπάνης, μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
Σε περίπτωση υποβολής προσφοράς για μία ή περισσότερες ομάδες της διακήρυξης, το ύψος της εγγύησης συμμετοχής υπολογίζεται επί της εκτιμώμενης αξίας, εκτός Φ.Π.Α., της/των προσφερομένων ομάδων.
Περίληψη της παρούσας διακήρυξης θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3861/10, και στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος Καλαμαριάς. Ολόκληρη η διακήρυξη θα αναρτηθεί στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gon.gr του ΕΣΗΔΗΣ, θα καταχωρηθεί στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων του άρθρου 11 του Ν.4013/11 και στην ιστοσελίδα του Δήμου στη διεύθυνση www.kalamaria.gr.
Αιτήματα για την παροχή πληροφοριών υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην αναθέτουσα αρχή, στο δικτυακό τόπο του διαγωνισμού μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. Τα αιτήματα αυτά υποβάλλονται από πιστοποιημένους οικονομικούς φορείς και φέρουν ψηφιακή υπογραφή. Αρμόδια υπάλληλος: Π. Πετρίδου , τηλ: 2313-314005, fax: 2313-314122, email: petridou@kalamaria.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου