Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Καθηγητές, γονείς και μαθητές μαγείρεψαν για άτομα που έχουν ανάγκη

Οι γονείς μαζί με τους μαθητές και τους καθηγητές του Λυκείου Βάμου, ετοίμασαν 250 περίπου μερίδες φαγητό για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. 

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Βάμου διοργάνωσε εθελοντική φιλανθρωπική δράση, η οποία φιλοξενήθηκε στην αυλή του Γυμνασίου.

Το φαγητό παραδόθηκε στον κ. Σημαντηράκη εκπρόσωπο των φιλανθρωπικών δομών της Μητρόπολης Χανίων. 

Σαράντα (40) περίπου μερίδες παραδόθηκαν στην ενορία Βάμου, τις οποίες ανέλαβε να διανείμει ο εφημέριος παπα-Σπύρος Βαϊδάκης.

Η εθελοντική αυτή δράση έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος «Νοιάζομαι και Δρω» που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Γυμνάσιο Βάμου.

Οι μαθητές με ιδιαίτερη ευαισθησία και χαρά αγκάλιασαν και συμμετείχαν στην δραστηριότητα αυτή. Αισθάνθηκαν χαρούμενοι και δημιουργικοί. Βοήθησαν στην μεταφορά των λαμαρίνων, που επιμελήθηκαν, στο φούρνο του κ. Τζιλιβάκη που έψησε το φαγητό. 

Την εκδήλωσή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αποκορώνου κ. Κουκιανάκης ο οποίος μίλησε προς τους μαθητές και τους συνεχάρη. Έγινε ένα με τα παιδιά και συμμετείχε μαζί τους στην παρασκευή του φαγητού. Eπίσης η αντιδήμαρχος κ Μπενάκη Αργυρώ και η κ. Νιολάκη υπεύθυνες των Κοινωνικών δομών του Δήμου Αποκορώνου.

Στη συνέχεια έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων. Τα χρήματα από την λαχειοφόρο αγορά θα δαπανηθούν για την αγορά επιφανειών μελαμίνης για την ανανέωση των θρανίων των μαθητών του Γυμνασίου

Πηγή: gymvamouchan.blogspot.gr via flashnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου