Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Σπασμένα και επικίνδυνα παιχνίδια, υγρασία και μούχλα στο ειδικό δημοτικό σχολείο κωφών Πάτρας!

Λίγο καιρό πριν την έναρξη της σχολικής περιόδου η κα. Αγγελική Νικολοπούλου ξεσπάει για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ειδικό δημοτικό σχολείο κωφών και βαρήκοων Πάτρας! 

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει αποδεικνύει τα λεγόμενα της πέρι σπασμένων παιχνίδιων στην παιδική χαρά αλλά και τον σοβάδων που ξέφτισαν λόγω της υγρασίας και της μούχλας. 

Όπως αναφέρει η διευθύντρια του σχολείου: 

"Σε 10 μέρες μας αποχαιρετά κ ο Ιούλιος κ ο Δήμος Πατρέων ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ! Τι πειράζει κι αν η παιδική χαρά σ ένα σχολείο του είναι σε αυτή την άθλια κατάσταση.

Δεν πειράζει εδώ δε φοιτούν παιδιά "επωνύμων" εδώ φοιτούν κάποια κωφά παιδιά που ατύχησαν γιατί οι γονείς τους είναι μεροκαματιάρηδες, δεν έχουν "άκρες".... Σιγά που θα την αντικαταστήσουν όπως θα πρεπε , όπως επιβάλλει η ευρωπαϊκή ένωση. Ούτε στα γραπτά αιτήματά μας δεν απαντούν. Έχουν δικαίωμα κ αυτά τα παιδιά "κύριοι" στη ζωή!!!

Να μην πούμε για την υγρασία στους τοίχους ...μαύροι κ ξεφτισμένοι παντού. Πολύ λυπάμαι δε μας αξίζει αυτό που ζούμε σε αυτή την πόλη. Γι αυτή την ανάρτηση αφορμή πήρα από μία συνάδελφο άλλου σχολείου που έλεγε μακάρι ο Δήμος να έβαζε στέγαστρο για να προστατεύσει τη ζωγραφική στους τοίχους του σχολείου της.

Σκεφθείτε θα θέλατε το παιδί σας να έπαιζε σε μια τετοια παιδική χαρά? Σκεφθείτε..."


Πηγή: Patrasevents

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου