Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Η απίθανη τεχνολογία που μαθαίνουν τα παιδιά στο επίσημο βιβλίο Γλώσσας, στην Ελλάδα του 2017

Μην το πάρετε ως καμιά τρομερή καταγγελία, αλλά έχει πλάκα η στιγμή που έρχεται η ώρα να κάνεις την παραπάνω άσκηση στο τωρινό βιβλίο γλώσσας του δημοτικού. 

Το φωτογράφισε ο Αντώνης που είναι δάσκαλος:


Τα αγαπημένα μου σχόλια: 

«Πού να φτάσετε και στις κασέτες!» (Debbie Mal)

«Εδώ τα επίσημα βιβλία έχουν ασκήσεις θρησκευτικών! Το τηλέφωνο σε πείραξε; Στείλε τα παράπονά σου στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο με τέλεξ!» (Antonis Papatheodoulou)

«Είναι μια εταιριούλα η Apple θέλει να κατασκευάσει έξυπνα εικονοτηλέφωνα... Να μου το θυμηθείτε θα πάει πολύ καλά αυτή στο μέλλον.» (Lena Xanthi) 

«Αυτό θα ηταν ωραιο να εμπαινε στα σπιτια και στις εισόδους οικοδομών. Πορτοτηλέφωνο. Να βλέπεις ποιος ειναι κατω και να μη χρειάζεται να φωναζεις απο κατω αν μπορει να κατεβει ο Μιχαλης για μπαλα.» (Konstantinos Katsos) 

«Αυτά είναι για αρχοντες.οχι για λινάτσες που μιλάνε ακόμα με την κονσέρβα και τον σπάγκο» (Loukas Toumpakis O II) 

«Εγώ πάλι απλά έκανα την άσκηση από μέσα μου. Once nerd, always nerd.» (Penny Papaziti) 

«Επόμενο μάθημα "η τσαγιέρα"» (Maria Sarri) 

«Χαχαχα αυτό σκεφτόμουν και εγώ την προηγούμενη εβδομάδα που κάναμε αυτό το μάθημα. Και προσπαθούσα να εξηγήσω στα παιδιά ότι παλιά δεν υπήρχε το skype και ότι οντως το βιντεοτηλέφωνο θα ήταν τρελη καινοτομία» (Nektarios Farassopoulos) 

Τέλος, όταν η Sylvia Tsatsari έγραψε «μια ολόκληρη τάξη με πεντάχρονα να κάνει ρολάιζ, θέλω πολύ να το δω αυτό!», ο Αντώνης αποκάλυψε τι του είπε ένα παιδί όταν είδε το υπερσύγχρονο εικονοτηλέφωνο: 

Στην πραγματικότητα η αντίδραση ήταν (I kid you not) "Κύριε ο παππούς μου έχει ένα τέτοιο μεγάλο τηλέφωνο με κουμπιά!" 

Άρης Δημοκίδης
Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου