Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Ρέθυμνο: Οι μαθητές συμμετέχουν στο Αναγεννησιακό Φεστιβάλ

Την έναρξη εργασιών για το 2017 της οργανωτικής επιτροπής Αναγεννησιακού Φεστιβάλ σηματοδότησε η συμμετοχή του τομέα Παιδείας του Δήμου Ρεθύμνης.

Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου παρευρέθησαν σε πρώτη συνάντηση, στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.Ρ., μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, με εκπροσώπους της Εκπαίδευσης του Ρεθύμνου, για τον προγραμματισμό του Αναγεννησιακού Φεστιβάλ 2017 με θέμα: «Οι μαθητές συμμετέχουν στο Αναγεννησιακό Φεστιβάλ».

Παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος παιδείας κ. Γ. Γεωργαλής, οι Διευθυντές Α/θμιας & Β/θμιας εκπαίδευσης του Νομού Ρεθύμνης κ. Σ. Κοντογιάννης και κ. Α. Ταξάκης αντίστοιχα, καθώς και οι υπεύθυνοι Σχολικών Δραστηριοτήτων Α/θμιας εκπαίδευσης κα Β. Χρόνη, της Β/θμιας εκπαίδευσης κα Σ. Πετρογιάννη, η κα Π. Πετρουγάκη εκ μέρους του Συλλόγου Φιλολόγων.

Μετά από γόνιμη συζήτηση, αφού προηγήθηκε η ενημέρωση εκ μέρους της Προέδρου της επιτροπής Αντιδημάρχου κας Μπιρλιράκη και των μελών –εθελοντών κας Ελένης Χαμογιωργάκη και Μανώλη Σειραγάκη, αξιολογήθηκαν οι προτάσεις που κατατέθηκαν και αποφασίστηκε η διοργάνωση διημερίδας, τη Δευτέρα 3 και την Τρίτη 4 Απριλίου, στον χώρο του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης το οποίο και θα συμμετάσχει ενεργά στον κύκλο εργασιών .

Στόχος της διημερίδας είναι η συζήτηση με τους εκπαιδευτικούς για την εποχή της Αναγέννησης με απώτερο σκοπό την επικοινωνία – εκπαίδευση και προετοιμασία των μαθητών για το Αναγεννησιακό Φεστιβάλ 2017.

Πηγή: Goodnet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου