Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Education Festival 2016

Το Education Festival 2016 προσφέρει πληροφορίες, γνώση, διασκέδαση και απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών που θέλουν να ενισχύσουν το εκπαιδευτικό τους προφίλ. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με εκπροσώπους εκπαιδευτικών οργανισμών, να παρακολουθήσουν το συνέδριο, να συμμετάσχουν σε workshop και δρώμενα.

Διοργανώνεται από το Skywalker.gr, στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, Λ. Ανδρέα Συγγρού 103-105, Αθήνα, το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Σεπτεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 20.00. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Σκοπός του Education Festival 2016 είναι η ανάδειξη της εκπαίδευσης που προσδίδει αξία στο άτομο και στην κοινωνία.
Για το αναλυτικό πρόγραμμα και για αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το 
Πτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές, μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, γονείς, άτομα που ενδιαφέρονται για τη Δια Βίου Μάθηση, εκπαιδευτικοί, σύμβουλοι, coaches, θεσμικοί φορείς εκπαίδευσης, κολλέγια, εκπαιδευτικά ιδρύματα και οργανισμοί θα συναντηθούν σε ένα διήμερο αφιερωμένο στην «Εκπαίδευση με αξία».

Στο Συνεδριακό χώρο I, «μάθηση και γνώση», ο επισκέπτης θα παρακολουθήσει πάνελ με ομιλίες και συζητήσεις για θέματα, προβληματισμούς, νέες τάσεις και λύσεις σε θέματα εκπαίδευσης, μάθησης και θέματα της ευρύτερης εκπαιδευτικής κοινότητας. Οι ομιλίες ξεκινούν και τις 2 ημέρες στις 11:00 και λήγουν στις 18:00. Επιπρόσθετα, στο συγκεκριμένο χώρο θα πραγματοποιηθεί και η τελετή απονομής των Τιμητικών Διακρίσεων την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στο κλείσιμο του συνεδρίου.

Στις αίθουσες ΙΙ και III, «βίωμα και εμπειρία», το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει δωρεάν workshop το διήμερο από τις 11:00 έως τις 18:00 . 
Παράλληλα, δεν θα λείπει και ο τομέας «διασκέδαση» όπου θα περιλαμβάνει διάφορα παιχνίδια και δρώμενα.

Πηγή: Σκάι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου