Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Βραδιά του Ερευνητή 2016

1.500.000 επισκέπτες σε 300 Ευρωπαϊκές πόλεις συμμετέχουν την τελευταία Παρασκευή του Σεπτέμβρη στη "Βραδιά Ερευνητή", ένα θεσμό που κλείνει φέτος 11 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας.

Ζήστε μαζί μας μια συναρπαστική βραδιά γεμάτη έρευνα, διαδραστικά πειράματα, μουσική, ομιλίες, συζητήσεις, διαγωνισμούς, δράσεις για παιδιά και πολλά ακόμη.

Δείτε ένα πρωτότυπο μουσικο-επιστημονικό δρώμενο πλαισιωμένο με Blues-Rock μουσική, διασκεδάστε με νεανικά μουσικά σχήματα και ανακαλύψτε τα φυσικά μαγικά που εξηγούν τα ανεξήγητα. 

Παρακολουθήστε τις ενδιαφέρουσες ομιλίες για επίκαιρα θέματα και δείτε από κοντά τις λύσεις που προτείνουν ερευνητές για τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας.

Πάρτε μέρος στο κυνήγι θησαυρού και λύστε τους γρίφους που κρύβονται σε διαφορετικά σημεία μέσα στο χώρο της εκδήλωσης, βυθιστείτε στον κόσμο της εκονικής πραγματικότητας μέ το SpaceWars, γίνετε επιστήμονες στα τρίποντα, μιλήστε με τα ρομπότ και πολλά ακόμη.

Η «Βραδιά του Ερευνητή» διοργανώνεται από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (EKETA) στο Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos με ώρα έναρξης στις 17:00 και 

Ελεύθερη Είσοδο

Ζήστε την εμπειρία

Πηγή: Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου