Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Η «ΣΥΖΩΗ» διοργανώνει τον 2ο ΣΥΖΑΘΛΟ 2016

Η «ΣΥΖΩΗ» διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη τον «2ο ΣΥΖΑΘΛΟ 2016», ένα μεγάλο αγώνα βουνού με τρεις διαδρομές 27 χλμ, 14,5 χλμ και 5,4 χλμ για διαφορετικές απαιτήσεις.Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 30 Οκτωβρίου 2016 στο πανέμορφο δάσος του σέιχ σου στη Θεσσαλονίκη. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα πραγματοποιηθούν στο χώρο που βρίσκεται ο Ιερός Ναός του Αγίου Βασιλείου στο σέιχ σου.

Σκοπός του αγώνα είναι όσο το δυνατό περισσότεροι συνάνθρωποί μας να ζήσουν τη χαρά της άθλησης, της επαφής με τη φύση, της υγιεινής ζωής, αλλά και να γνωρίσουν τις δράσεις του Συλλόγου ενισχύοντας ταυτόχρονα τις προσπάθειές μας για ισότιμη εκπαίδευση και κοινωνική ένταξη των παιδιών μας με τύφλωση και πρόσθετες αναπηρίες. Όλα τα έσοδα θα αξιοποιηθούν για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας «ΣΥΖΩΗ»

Κρίνοντας από την αποδοχή που είχε η πρώτη προσπάθεια διοργάνωσης του «1ου Σύζαθλου» την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 με τη συμμετοχή 850 συνανθρώπων μας, τα σχόλια και την ανταπόκρισή τους, καθώς και το διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον του κόσμου για συμμετοχή σε αγώνες βουνού, πιστεύουμε ότι ο «2ος Σύζαθλος 2016» θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον 2.000 ατόμων από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Η προκύρηξη του αγώνα και οι εγγραφές θα γίνουν τις αμέσως προσεχείς ημέρες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσηςwww.syzathlos.gr και στο facebook θα μπορείτε να ενημερώνεστε με φρέσκα νέα και εξελίξεις αλλά και να προσκαλέσετε γνωστούς σας μέσα από το event: «αγώνας βουνού Σύζαθλος 2016»

Σας περιμένουμε.

Η οργανωτική επιτροπή του 2ου ΣΥΖΑΘΛΟΥ.

Πηγή: ΣΥΖΩΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου