Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Βόλος: Τα παιδιά τραγούδησαν για την Ναυτική Εβδομάδα

Με μια ξεχωριστή γιορτή για τα παιδιά, με παιδιά, αλλά όχι μόνο για παιδιά, συνεχίστηκε για τρίτη ημέρα η «Ναυτική Εβδομάδα στο Βόλο 2016» που διοργανώνεται από φορείς της πόλης.

Όλοι όσοι βρέθηκαν στην παραλία του Βόλου και ειδικότερα στο προαύλιο του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, χθες το βράδυ, μαγεύτηκαν από την δημιουργικότητα των παιδιών, την εφευρετικότητα των δασκάλων τους και από την προχωρημένη σκέψη και δράση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα της εκδηλώσεως περιείχε έκθεση κατασκευών από Δημοτικά Σχολεία και μουσικό πρόγραμμα από περίπου 300 παιδιά των 10ου, 22ου, 27ου, 28ου, 31ου Δημοτικών Σχολείων Βόλου, των 4ου, 10ουΔημοτικών Σχολείων Νέας Ιωνίας, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πορταριάς – Άλλης Μεριάς και 2ουΔημοτικού Σχολείου Αρτέμιδος – Κάτω Λεχωνίων.

Τα παιδιά συνόδευε μουσικά η ορχήστρα «Ιωνία», ενώ τη διεύθυνση είχε η Μαέστρος Αναστασία Τζάλα.

Την ικανοποίηση και τον ενθουσιασμό του εξέφρασε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος ως πρόεδρος της «Μαγνήτων Κιβωτός» για το αποτέλεσμα της προσπάθειας των παιδιών, σημειώνοντας την ελπίδα που εμπνέουν τέτοιες ωραίες παιδικές προσπάθειες.

Πηγή: ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου