Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Ρέθυμνο: Καλοκαιρινά μαθήματα μπάσκετ για κορίτσια

Το τμήμα μπάσκετ του ΟΚΑ Αρκάδι συνεχίζει τις προπονήσεις και την καλοκαιρινή περίοδο, προσκαλώντας τα κορίτσια των Δημοτικών Σχολείων να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους επαφή με το μπάσκετ και να μάθουν τα μυστικά του.

Τα μαθήματα έχουν ξεκινήσει ήδη, με υπεύθυνο προπονητή τον Γιώργο Θεοδοσουλάκη και πραγματοποιούνται καθημερινά στα γήπεδα του 1ου Λυκείου και του 2ου Δημοτικού. Μάλιστα, ο πρώτος μήνας (Ιούνιος) εκμάθησης προσφέρεται δωρεάν σε όσα παιδιά θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων περιλαμβάνει, για τα κορίτσια που βρίσκονται στην Πρώτη, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη Δημοτικού, μαθήματα καθημερινά, εκτός της Πέμπτης, στις 18.45 και 19.45 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο. Επίσης, για τις μαθήτριες της Πέμπτης και Έκτης Δημοτικού υπάρχουν τμήματα προπονήσεων καθημερινά στο 1ο Λύκειο Ρεθύμνου (20.00-21.00).

Μάλιστα, το μίνι τμήμα κοριτσιών δέχθηκε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη, καθώς ο Ρεθυμνιώτης πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, Δημήτρης Κοκολάκης, επισκέφθηκε τις μικρές αθλήτριες στην προπόνηση, δίνοντας συμβουλές για τα μυστικά του αθλήματος. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν και οι απαραίτητες φωτογραφίες με τον «θρύλο» των 12 πρωταθλημάτων, ο οποίος κατέχει το ρεκόρ κατακτήσεων στην Ελλάδα.

ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ
Πηγή: goodnet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου