Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Οι εκδ. ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ στη 13η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ συμμετέχουν στη 13η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης και σας περιμένουν στην Παιδική Γωνιά της Έκθεσης (περίπτερο 13, stand 115) με πολλά βιβλία, εκδηλώσεις για παιδιά και διασκεδαστικές εκπλήξεις από τις 12 έως τις 15 Μαΐου 2016.

• Ξεφυλλίστε τις νέες μας εκδόσεις.
• Ανακαλύψτε παιδικά βιβλία για κάθε ηλικία και γούστο.
• Γνωρίστε από κοντά τους συγγραφείς μας.
• Παρακολουθήστε εκδηλώσεις που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς μας φίλους.

Φέτος, συγκεντρώσαμε για εσάς μια πλούσια συλλογή τίτλων για παιδιά από τη νηπιακή έως και την εφηβική ηλικία: σύγχρονα και κλασικά παραμύθια, μυθιστορήματα Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, έργα βραβευμένων εκπροσώπων της παιδικής και της νεανικής λογοτεχνίας, ιστορίες με πρωταγωνιστές αγαπημένους ήρωες της Disney, βιβλία δραστηριοτήτων και εκπαιδευτικά βιβλία σάς περιμένουν στο περίπτερο τον εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. 
Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά καταξιωμένους Έλληνες συγγραφείς και να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους στις προγραμματισμένες παιδικές εκδηλώσεις μας. Ο Άρης Δημοκίδης, η Εύα Ιεροπούλου, η Στέργια Κάββαλου, η Αλεξάνδρα Μητσιάλη, η Σύρμω Μιχαήλ, ο Δημήτρης Μπογδάνος και η δημιουργική ομάδα Gamecraft καλωσορίζουν τα παιδιά με διαδραστικές παρουσιάσεις βιβλίων, διασκεδαστικά τραγούδια, αφηγήσεις παραμυθιών, συναρπαστικά παιχνίδια και περίπλοκους γρίφους. 
Στην έκθεση είναι επίσης καλεσμένος ο αναγνωρισμένος ισραηλινός συγγραφέας Αλόν Χίλου. Το βραβευμένο λογοτεχνικό του ντεμπούτο με τίτλο Ο θάνατος του μοναχού κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και αποτελεί μια ιστορία έντονων παθών και συγκρούσεων με φόντο την πολύβουη και αισθησιακή Δαμασκό. Ο Αλόν Χίλου θα λάβει μέρος σε δύο ενδιαφέρουσες συζητήσεις στρογγυλής τράπεζας, τις οποίες διοργανώνει η Πρεσβεία του Ισραήλ: Η πρώτη, με θέμα «Ο άλλος στις σελίδες μας. Τα πρόσωπά του και οι φωνές του», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 14 Μαΐου, στις 4 μ.μ., ενώ η δεύτερη, με θέμα «Οι κοινωνίες μας αλλάζουν. Αλλάζει και η Λογοτεχνία;», την Κυριακή, 15 Μαΐου, στις 7 μ.μ. 

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά όλο το πρόγραμμα των παιδικών εκδηλώσεων 
από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Περισσότερες πληροφορίες για τη φετινή Έκθεση με τιμώμενη χώρα τη Ρωσία
και θεματικό αφιέρωμα «Πρόσφυγες, τότε και σήμερα» θα βρείτε ΕΔΩ.

Ώρες λειτουργίας της Έκθεσης
Πέμπτη, 12/5/2016: 15:00-21:00
(ανοιχτή από τις 9 το πρωί αποκλειστικά για τα σχολεία)
Παρασκευή και Κυριακή, 13 και 15/5/2016: 10:00-21:00
Σάββατο, 14/5/2016: 10:00-22:00

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ
Σας περιμένουμε όλους!

Πηγή: Ενημερωτικό Δελτίο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου