Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικών

Δεξιότητες Ζωής με τη χρήση νέων τεχνολογιών
Πάρτε μέρος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό για Εκπαιδευτικούς: Προωθήστε τη δουλειά σας και κερδίστε προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας!

Στo πλαίσιο του εκπαιδευτικού μας προγράμματος Life Skills, διοργανώνουμε για πρώτη φορά τον πανελλήνιο διαγωνισμό για εκπαιδευτικούς με θέμα την ανάπτυξη δεξιοτήτων ζωής των μαθητών με την χρήση νέων τεχνολογιών. Η δράση υποστηρίζεται μέσω του Προγράμματος Συνεργάτες στη Μάθηση της Microsoft Ελλάς.

Εάν είστε εκπαιδευτικός κι έχετε δημιουργήσει ή σκοπεύετε να δημιουργήσετε και να υλοποιήσετε εκπαιδευτικές δραστηριότητες με στόχο την ανάπτυξη Δεξιοτήτων Ζωής χρησιμοποιώντας προγράμματα λογισμικού όπως τα Word, Excel, PowerPoint, Movie Maker, Producer και άλλα εργαλεία Microsoft, τότε αυτός ο διαγωνισμός είναι για εσάς!

Για πληροφορίες για το διαγωνισμό και τη διαδικασία υποβολής συμμετοχών, δείτε την Περιγραφή διαγωνισμού (PDF, 80 kb).

Λήξη συμμετοχών: 2 Μαρτίου 2015

Περισσότερες πληροφορίες
Εάν υπάρχει κάποια ερώτηση σχετικά με τον διαγωνισμό, παρακαλούμε να τη στείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Maria.Nomikou@britishcouncil.gr.

Εάν υπάρχει ερώτηση για την υποβολή της εργασίας σας, επισκεφτείτε την πλατφόρμαwww.pil-network.com.

Για ερωτήματα σχετικά με την χρήση τεχνολογιών, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση mathisi@microsoft.com.

Downloads
Παρουσίαση συμμετοχής(MICROSOFT POWERPOINT 174KB)

Πηγή: British Council

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου