Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

4η Ημερίδα Στίβου για παιδιά και νέους με και χωρίς αναπηρία

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ σε συνεργασία με το Δήμο Π. Φαλήρου και το Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Π. Φαλήρου συνδιοργανώνουν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά την 4η Ημερίδα Στίβου για παιδιά και νέους με και χωρίς αναπηρία.
Στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευαισθητοποίησης μαθητών προς τα άτομα με αναπηρία και σε συνεργασία με σχολεία, συλλόγους και σωματεία που καλλιεργούν το άθλημα του στίβου, πραγματοποιούμε το αγώνισμα των 4Χ60m. Η σειρά θα είναι μεικτή (αγόρια – κορίτσια) όπου δύο (2) αθλητές-τριες θα προέρχονται από τους Φορείς Ατόμων με Αναπηρία και δύο (2) από γενικά σχολεία, συλλόγους και σωματεία που καλλιεργούν το άθλημα του Στίβου . 

Ημερομηνία: Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014
Τόπος: Γήπεδο Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου Π. Φαλήρου
Ώρα: 09:00 - 12:30 το πρωί 
Προθεσμία υποβολής συμμετοχής: Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014
Αριθμός συμμετεχόντων ανά φορέα : μέχρι δεκαπέντε ( 15 )
Δικαίωμα συμμετοχής: έχουν αθλητές και αθλήτριες Σχολείων - Κέντρων - Ιδρυμάτων – Σωματείων για τους οποίους έχει διαγνωστεί νοητική υστέρηση, μαθησιακές δυσκολίες και αναπτυξιακές διαταραχές . 

Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει τον τελευταίο χρόνο να έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, που να βεβαιώνουν ότι ο εν λόγω αθλητής μπορεί να πάρει μέρος σε αθλητικές δραστηριότητες.
Σε όλους τους αθλητές θα απονεμηθούν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα.
Κάθε αθλητής έχει δικαίωμα συμμετοχής σε ένα μόνο αγώνισμα είτε ατομικό είτε ομαδικό καθώς τα αγωνίσματα θα διεξάγονται ταυτόχρονα.

Για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την ασφάλεια των παιδιών στο αγωνιστικό χώρο επιτρέπεται να βρίσκονται μόνο οι αθλητές που αγωνίζονται, καθώς και ο υπεύθυνος γυμναστής του συλλόγου ή συνοδός που έχει οριστεί γραπτώς από τη δήλωση συμμετοχής.
Οι υπόλοιποι μαθητές των σχολείων καθώς και οι γονείς των παιδιών θα πρέπει να βρίσκονται στις κερκίδες.

Επιπλέον θα χρειαστούμε βοήθεια για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της Ημερίδας! Όσοι ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας!
Ελάτε όλοι μαζί να επιβραβεύσουμε και να χειροκροτήσουμε τη προσπάθεια όλων των αθλητών!!!

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 8664100/ 210 9828150 ( τηλ\fax )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου