Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Δωρεάν κατασκηνώσεις για παιδιά ασφαλισμένων του Οίκου Ναύτου

Εγκρίθηκε με υπογραφή του υπουργού Ναυτιλίας το πρόγραμμα δωρεάν κατασκηνώσεων για παιδιά ασφαλισμένων του Οίκου Ναύτου για το καλοκαίρι 2014 .
Συγκεκριμένα μετά την έγκριση της απόφασης του ΔΣ του Οίκου Ναύτου εγκρίνεται από τον υπουργό Ναυτιλίας πρόγραμμα που αφορά στην αποστολή διακοσίων εξήντα (260) περίπου παιδιών ασφαλισμένων του Οίκου Ναύτου , σε ιδιωτικές κατασκηνώσεις περιοχής Αττικής κατά την θερινή περίοδο τρέχοντος έτους, λόγω μη λειτουργίας των Παιδικών Εξοχών Οίκου Ναύτου στον ΄Αγιο Ανδρέα Αττικής, καθώς και σε ιδιωτικές κατασκηνώσεις περιοχών της υπόλοιπης Ελλάδας.
Για την επιλογή των κατασκηνώσεων με τις οποίες θα συνάψει σύμβαση ο Οίκος Ναύτου θα τηρηθεί η περί προμηθειών του Δημοσίου νομοθεσία. Η δαπάνη ύψους εκατόν ογδόντα χιλιάδων (180.000,00 ) ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α βαρύνει τον Κ.Α.Ετου προϋπολογισμού του Οίκου Ναύτου οικονομικής χρήσης 2014 Η δαπάνη κατ’ άτομο δεν θα υπερβαίνει αυτήν που θα καθορισθεί από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας. Το ανώτατο όριο παραμονής των παιδιών ηλικίας 7-14 ετών στην κατασκήνωση θα είναι 22 ημέρες , με δικαίωμα συμμετοχής σε μία μόνο κατασκηνωτική περίοδο. Τα άτομα με Ειδικές Ανάγκες τα οποία θα είναι ανεξαρτήτως ηλικίας, θα φιλοξενηθούν σε κατασκήνωση η οποία θα διαθέτει την ανάλογη υποδομή και τη σχετική άδεια από το αρμόδιο Υπουργείο. Η έναρξη των αιτήσεων θα ανακοινωθεί από τον Οίκο Ναύτου τις επόμενες ημέρες

Πηγή: dikaiologitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου