Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης με αμαξίδιο

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης με αμαξίδιο διεξάγεται την Πέμπτη 10 και την Παρασκευή 11 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης Αθηνών απο την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες,με την συμμετοχή των σημαντικότερων ελλήνων αθλητών του τένις με αμαξίδιο. 

«Οι αθλητές είναι μέσα στη περίοδο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο στην Ολλανδία (26/5-1/6/2014). Πέρυσι είχαμε πάει καλά και παίξαμε στον τελικό της κατηγορίας. Είμαστε στη δεύτερη κατηγορία και ευελπιστούμε να παραμείνουμε και φέτος, οπότε και βασική μας προτεραιότητα είναι το Παγκόσμιο. Σχετικά με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα φέτος γίνεται με διαφορετικό σύστημα διεξαγωγής. Όλοι οι αθλητές παίζουν με όλους τους αθλητές και δεν είναι νοκ άουτ. Αυτό είναι καλύτερο » δηλώνει ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Κόντος.

Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν οι Λαζαρίδης Γιώργος, Επαμεινώνδας Σταμάτης, Αριστομένης Νικολόπουλος του Α.Σ.ΑμεΑ «Ήφαιστος Πάτρας», και οι Στέφανος Διαμαντής και Πατρωνίδης Ραφαήλ από το Ν.Α.Σ.ΑμεΑ Καρδίτσας «Φαέθων» .
Δείτε το αναλυτικό αγωνιστικό πρόγραμμα πατώντας το link του άρθρου

Πηγή: ΕΟΑΜ ΑΜΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου